2777
2789
عنوان

زندگی تلخ من 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 27 پست
عزیزم من خیلی ناامیدم از غصه دارم دغ میکنم الان چهار ماه از تموم شدن نامزدیم گذشته هیچی بهتر نشدم 😔 ...

آخه با اذیت کردن خودت چیزی درست نمیشه 

به این فک کن که اون الان براش مهم نیستی اما تو داری عذاب میبینی وقتی برای اون مهم نیست برای تو هم نباید مهم نباشه 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

من چ زیاده خواهی داشتم من گفتم جشن نمیخاد بگیرید تو محضر عقد کنیم ک پول خرج نکنن من گفتم این سرویس گ ...

نمیدونم ،گفتم فکر کنی بهتر ،چون خیلی از اطرافم دیدم دخترها جدیدا پول پرست شدن و خواسته های عجیبی دارن که تو پدرشون هنوز نتونسته تهیه کنه ،ولی اگه شما مقصر نبودی ،پس ناراحتی نداره ،بزار بره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی بی رحمانه

اگر در این اتفاق بی گناه بودی ولی دلیل با احساساتت بازی کرد مطمئن باش خدا برات جبران می‌کنه و بهترین آدم سر راهت می‌ذاره.

فقط این دفعه چشماتو حسابی باز کن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

آخه با اذیت کردن خودت چیزی درست نمیشه به این فک کن که اون الان براش مهم نیستی اما تو داری عذاب میبین ...

نه آبجی براش مهم نبودم ک رفت 😔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

اگر در این اتفاق بی گناه بودی ولی دلیل با احساساتت بازی کرد مطمئن باش خدا برات جبران می‌کنه و بهترین ...

من نمیگم بی گناه بی گناه بودم اما اینم حقم نبود 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

نه آبجی براش مهم نبودم ک رفت 😔

خوب پس ولش کن دیگه 

برات مهم نباشه 

قربونت برم من تو غصه بخوری چیزی درست نمیشه باید از اول خودتو و زندگی تو بسازی 

و بنظرم برو پیش تراپیست 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

من نمیگم بی گناه بی گناه بودم اما اینم حقم نبود

خدا برات جبران می‌کنه آجی.

اونو فراموشش کن.

مطمئن باش بعدها خداروشکر می‌کنی از رفتنش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خوب پس ولش کن دیگه برات مهم نباشه قربونت برم من تو غصه بخوری چیزی درست نمیشه باید از اول خودتو و زند ...

خدانکنع بعضی وقتا میرم 😔آبجی دعام کن لطفا 

خدا برات جبران می‌کنه آجی.اونو فراموشش کن.مطمئن باش بعدها خداروشکر می‌کنی از رفتنش

ایشالله میشه برام دعا کنی 😔♥️

ایشالله میشه برام دعا کنی 😔♥️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الهی به حق صاحب الزمان بهترین ها نصیبت بشه خواهر جون ❤️ 🌻 

حتما گلم دعا می کنم کاره خوبی می کنی

قربون محبتت عزیزم ♥️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم الهی به حق صاحب الزمان بهترین ها نصیبت بشه خواهر جون ❤️ 🌻

قربون قلب مهربونت ممنون عزیزم ♥️