2777
2789
عنوان

طلا بفروشم خونه بخریم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 48 پست
اسی اطفا بگو معلم کلاس اولی کدوم شهری عزیزم ؟

اطراف کرج 

میترسم دقیق بگم😂😂

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت الان آدم مستاجر به جای خونه طلا بخره بهتره؟

نه یه خونه ، ادم داشته باشه بعد پس انداز کنه.

من خودم واقعا حوصله هر روز اسباب کشی رو ندارم.

ولی من سال ۸۹ و ۹۶ دو بار خونه خریدیم، هر دو بارش با قیمت طلا مقایسه کنیم، طلا خیلی بیشتر برد کرده

ببین شما هرچقدر هم ملکت سود کنه قیمتش بره بالا باز تقسیم بر 6 بشه که سهمت چیزی نمیشه ارزش طلاتم میاد ...

آره راست میگی واقعا ضرره

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
اول طلا.بعد خونه تو تهرانسومی خونه مسکن مهر.من که تمام پس اندازمون طلا کردم

خب الان من چی کار کنم 

طلا جمع کردم که خونه داشته باشم 

الان واقعا نمی‌دونم چ کنم 

کدوم شهرید؟

اطراف کرج

نکن گلم ،بابام خدا رحمتش کنه میگفت اگه شریک خوب بود خدا براخودش می آفریدیه ضرب امثل بختیاری داریم می ...

خیلی خوب گفتی عزیزم 

عالی بود 

خب الان من چی کار کنم طلا جمع کردم که خونه داشته باشم الان واقعا نمی‌دونم چ کنم

ببین اگر با پولت میتونی همون شهرتون واحد دلخواهتو بخری و زندگی کنی، بخر و از اجاره نشینی راحت شو.

ولی بعد یه دونه خونه، کلا پولاتو طلا کن.

گلم اینکارو نکن حتی اگه باباته مسکن مهر شهرتون بگیر اگه تازه ساخته یکسال دیگه رشدشو ببین

بله درسته 

ببین اگر با پولت میتونی همون شهرتون واحد دلخواهتو بخری و زندگی کنی، بخر و از اجاره نشینی راحت شو.ولی ...

باید همین کار رو بکنم 

ببخشید خیلی سوال میپرسم مسکن مهر چند متره؟

هر متراژی هست ۷۰یا۸۰

ما با پولمون یه هفتاد متری می‌خریم 

عزیزم من طلا زیاد داشتم خیلیم ولی دادم خونه چون اصلا حوصله اسباب کشی و مستاجری نداشتم الان واقعا آرامش دارم طلا هم دارم کم کم میخرم 

ولی خوب نظرات متفاوته 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

عزیزم من طلا زیاد داشتم خیلیم ولی دادم خونه چون اصلا حوصله اسباب کشی و مستاجری نداشتم الان واقعا آرا ...

خیلی با حرفت موافقم خونه یه چیز دیگست