tanha_arezoy_man مدیر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 689 عنوان دلم شکسته | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 34 پست بچه ها من تازگیا حس میکنم روانی شدم خیلی حساسم همههههه چیزو مقایسه میکنم میگم ک چرا شرایط خانواده من اینطوریه شرایط فلانی اونطوریه،بخدا داغون شدم نمیدونم چ خاکی تو سرم بریزم،مثلا میگم چرا مامان من مریضه اما مادرشوهرم همیشه سرحاله،چرا شوهرم اینقد ب مادرش سرمیزنه چرا مادرشو دوسداره،چرا من از خاتوادم دورم اما خواهر شوهرم ب مامانش نزدیکه و خیلی چیزای دیگه چیکارکنم بچه ها توروخدا مکم کنید دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه 1396/09/25 | 00:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanha_arezoy_man مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 689 مشاوره بدتره ادم رو بدتر ديوونه ميكنن خودت كتاب بگير بخون واقعا؟؟نمیدونستم،چ کتابی بخونم چ موضوعی مثلا دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
tanha_arezoy_man مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 689 توروخدا برام دعاکنید خیلیییی یاد دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
نانسى عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 485 جريان زندگي براي همه ما يكجور سخته اينو بدون هر كسي يكجور درگيره مهم اينه كه بتوني قوي باشي
tanha_arezoy_man مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 689 جريان زندگي براي همه ما يكجور سخته اينو بدون هر كسي يكجور درگيره مهم اينه كه بتوني قوي باشي ممنون از حرفای قشنگت دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه