2777
2789

اگه شرایط اوکی باشه که خوبه 

تو این دور و زمونه ادم درست حسابی گیر نمیاد

وقتی سنش زیاد باشه نسبت به اون درست و حسابی بودنش هم توانایی خوبی تو کنترل روابط و .. هم باید داشته باشه ولی اگه همه اینا رو یه حرف در نظر بگیریم باید خودت بارها امتحانش کنی تا بهت ثابت شه که طرف ادم درستیه 

بستگی به خودت داره مثلا یکی سن براش مهم نیست...

لطفا از تاپینک منم دیدن کنید و ارزو هاتون بنویسید انشالله ارزو های همتون تا سال اینده خاطره شده باشه و لطفا به ارزوی منم امین بگید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچوقت این کارو نمیکنم

با یه نسل دیگه تو نمیتونی رابطه عاطفی داشته باشی و کنار بیای اگر آدم سالمی از نظر روانی باشی

خیلیا میتونن کنار بیان

ولی این دلیل بر این نیست که رابطشون سالم پیش میره

ممکنه خیلی خوش باشن

ولی اینا بخاطر طرحواره هاشونه

پس هیچوقت این کارو نمیکنم و نخواهم کرد حتی اگر طرحواره ای دارم که این حس رو در من ایجاد میکنه که بخوام با مرد خیلی بزرگتر برم تو رابطه، به فکر درمان این طرحواره میفتم اول

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه شرایط اوکی باشه که خوبه تو این دور و زمونه ادم درست حسابی گیر نمیادوقتی سنش زیاد باشه نسبت به او ...

بله حرفتون درسته باید تو هر زمینه بسنجم اخلاق و رفتارش رو ببینم به اندازه سنش پخته هست یا نه

هیچوقت این کارو نمیکنمبا یه نسل دیگه تو نمیتونی رابطه عاطفی داشته باشی و کنار بیای اگر آدم سالمی از ...

اره خودمم از همین تفاوت نسلی خیلی میترسم مطمئنم افکارمون با هم فرق داره‌ 

اره خودمم از همین تفاوت نسلی خیلی میترسم مطمئنم افکارمون با هم فرق داره‌

باید بترسی

تازه از اون مرد هم باید بترسی

بپرس از خودت

فکر کن ببین چرا نمیره سراغ همسن و سالای خودش؟

مگه دیوونه‌ست زن با تجربه و بالغ بالای ۳۰ سال رو ول کنه بره سراغ جوون ۲۲ ساله که کلش بوی قرمه سبزی میده؟

پس سودی درش هست دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز