2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 51 پست

نه من امپول نزدم یعنی باید امپولی چیزی میزدم که ازاد بشه

خدایا محتاجیم،ای مهربان ما را به حال خود رها مکن. خدا جونم ازت میخام تو سال ۹۹ ارامش داشته باشم☺ .خدا جونم ممنون که ما رو به مرادمون رسوندی😙. خدا جونم مراقب دخترم و شوهرم باش و تنهامون نذار. خدا جونم ازت میخام که به همه زن و شوهرا نی نی بدی☺ خدا جونم یه کاری کن زودتر این ویروس کرونا تو کل دنیا از بین بره و هیچ وقت بر نگرده. خدایا شکرت بابت همه چی🤗. خدایا خیلی دوست دارم 😇😘😗😙😚😍😍

اینیس جون قضیه این امپوله چیه

خدایا محتاجیم،ای مهربان ما را به حال خود رها مکن. خدا جونم ازت میخام تو سال ۹۹ ارامش داشته باشم☺ .خدا جونم ممنون که ما رو به مرادمون رسوندی😙. خدا جونم مراقب دخترم و شوهرم باش و تنهامون نذار. خدا جونم ازت میخام که به همه زن و شوهرا نی نی بدی☺ خدا جونم یه کاری کن زودتر این ویروس کرونا تو کل دنیا از بین بره و هیچ وقت بر نگرده. خدایا شکرت بابت همه چی🤗. خدایا خیلی دوست دارم 😇😘😗😙😚😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی نیست راهنمایی کنه امپول چی باید میزدم

اینیس جون قضیه این امپوله چیه

عزيزم نه حتما که نباید آمپول بزنی 

منم نزدم تا حالا، فردا میرم سونو برای فولیکول میبرم پیش دکتر که ببینم نیاز به آمپول واسه آزاد شدن هست یا نه 

عزيزم پری هات منظمه؟  سونوی رحم و تخمدان انجام دادی ببینی ايشالا همه چیز طبیعیه؟  یعنی ا ...

منظمه 

بله سونو هم دادم کاملا سالمه 

تیکر نی نی کوچولوی من😍
سلام میشه جواب بدین  من روز ششم پریودیم نزدیکی مشکوک داشتم البته منی داخل واژن ریخته نشده خیلی ...

عزيزم اسپرم نهایتا 72 ساعت زنده ست یعنی نهایتا تا روز 9 پری شما 

اگه پری هاتون منظمه و 28 الی 30 روزه س تا روز تخمک گذاری اسپرمی نميمونه 

پس اينجوريه ايشالا که به همین زودي نتيجه میگیری عزیزم  خدای نکرده در غیر اینصورت همسرتونم آزما ...

شما قبلا بارداری داستین؟؟؟میخواستم ببینم سینه ی شما کامل درد میکرد یا یه قسمتیش تیر میکشید برا من تیر میکشه

تیکر نی نی کوچولوی من😍
پس اينجوريه ايشالا که به همین زودي نتيجه میگیری عزیزم  خدای نکرده در غیر اینصورت همسرتونم آزما ...

تازه بد جوریم نفخ دارم 

تیکر نی نی کوچولوی من😍
شما قبلا بارداری داستین؟؟؟میخواستم ببینم سینه ی شما کامل درد میکرد یا یه قسمتیش تیر میکشید برا من تی ...

نه عزیزدلم من اقدام برای بچه ی اولم تازه 😁

ولی خواهرام که دو تا بچه دارن هر کدوم تا بعد پریود سینه درد نداشتن 

دوستمم که الان بارداره ميگفت اولاش سینه هاش ی حالتی مشابه سوزن سوزن شدن داشته 

نه عزیزدلم من اقدام برای بچه ی اولم تازه 😁 ولی خواهرام که دو تا بچه دارن هر کدوم تا بعد پریود سینه ...

بخدا دارم گریه میکنم خسته شدم من اصلا بچه دار نمیشم میدونم اخه تا کی یه سال شد دیگه همسرم با حسرت ب بچه های برادراش نگاه میکنه جیگرم کباب میشه 😢

تیکر نی نی کوچولوی من😍
بخدا دارم گریه میکنم خسته شدم من اصلا بچه دار نمیشم میدونم اخه تا کی یه سال شد دیگه همسرم با حسرت ب ...

عزيزم اين حرفا چيه، خداروشکر که آزمایش و سونو دادی سالمي 

بعدشم همه که بلافاصله بعد اقدام حامله نميشن الان من خودم ماه سوم اقدامم 

چرا همسرت هم آز نميده؟ 

عزيزم اين حرفا چيه، خداروشکر که آزمایش و سونو دادی سالمي  بعدشم همه که بلافاصله بعد اقدام حامل ...

من ۹ ماه اقدامم ببخشید ولی همسرم یکم زود انزالی داره ممکنه ربط داشته باشه ب باردار نشدنم

تیکر نی نی کوچولوی من😍