2777
2789
داروهای تحریک تخمک گذاری که گفتن اصلا چون ذخیره ش کم بود ترسیدن همونم چندتا چندتا بالغ بشه وازدست بر ...

ميدوني پيش كدوم دكتر رفته؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
داروهای تحریک تخمک گذاری که گفتن اصلا چون ذخیره ش کم بود ترسیدن همونم چندتا چندتا بالغ بشه وازدست بر ...

که یکیش گرفت.بعدشم دیگه به زور آمپولم پریود نشد.شمام اقدام کن انشالله جواب میگیری.یه بچه هم کافیه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميدوني پيش كدوم دكتر رفته؟

این مال۱۵سال پیشه.فقط میدونم اصفهان اومد جواب نگرفت رفت مرکز ناباروری یزد.اونجا جواب داد

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
این مال۱۵سال پیشه.فقط میدونم اصفهان اومد جواب نگرفت رفت مرکز ناباروری یزد.اونجا جواب داد

مركز دكتر افلاطونيان؟

من برام سخته

وگرنه ميرفتم

چقدر خوب ك دكترش ١٥ سال پيش چنين فكري داشته

خدا خيرش بده

دكترهاي من با اينكه ميدونن دارو تحريك تخمدان براي من ضرر داره، بازم اصرار ب اي وي اف دارن! اونم با تحريك تخمدان

زيونم مو دراورد بس ك گفتن تخمك خودمو بررسي كنين

بهشون بر ميخوره

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
برام دعا کنیید ترو خدا خیلی دلم بچه میخوادایشالله هرکی منتظر خدا حاجت رواش کنه

نا امید نباش.دنبالشم بگیر.فقط خواهشا اگر طب سنتی رفتی حواست باشه چیزایی مثل رازیانه واسه اونا که ذخیره شون پایینه کارو خراب میکنه

مركز دكتر افلاطونيان؟ من برام سخته وگرنه ميرفتم چقدر خوب ك دكترش ١٥ سال پيش چنين فكري داشته خدا ...

اگر یادت باشه قبلا هرکس اصفهانم میومد حتما جواب میگرفت اما انگار دیگه مریضا زیاد شدن کسی اهمیت نمیده.

مثلا دکتر سرش خلوت تر بود خودش همه کاراشو انجام میداد کل پرونده پزشکی مریضو میدونست.اما الان شاید خود دکترو همون اول ببینی یادشم نیست کی بودی وموقعیتت چقدر اورژانسی بوده

مثلا دکتر سرش خلوت تر بود خودش همه کاراشو انجام میداد کل پرونده پزشکی مریضو میدونست.اما الان شاید خو ...

دقيقا

الان فقط ب فكر پولن

اي وي اف هم ك درامدش زياده، بدتر

کسی درمورد پیاز درمانی چیزی شنیده میتونه موثر باشه

اینم از همون موارده.به هیچ عنوان بدون مشورت دکترت هیچ داروی هورمونی مصرف نکن.نمیگم بده اما بهتره روزه شک دار نگیری.وقتی برو سراغ طب سنتی که از طب مدرن جواب نگیری

دقيقا الان فقط ب فكر پولن اي وي اف هم ك پولش زياده، بدتر

والا انگار یکی همینجا میگفت مراکزی هستن که بخاطر افزایش جمعیت واسه بعضی زوجا آی وی اف ارزونتر انجام میدن.برو تو تاپیک آی وی افیا کمکت میکنن