2777
2789
عنوان

دل شکسته 💔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 27 پست
انشاءالله که مشکلتون حل بشه ولی همیشه اونچیزی که ما میخواهیم قرار نیست اتفاق بیافته .. ما از اسرار ح ...

من مصلحت نمیخوام 😥

من فقط اونو میخوام 😭😭

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اگه دوستش داری چرا جدا میشی؟

چون اون دوسم نداره💔🥺🥺

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

چون اون دوسم نداره💔🥺🥺

چقدر بد عشق یه طرفه یه بن بسته.. عشق یعنی رهایی بذار بره و تو هم مسیر خودتو برو چون هر چه تلاش کنی نتیجه نمیگیری ...فقط اینجور عذاب میکشی 

در بین صفحات کتاب زندگی، همیشه جایی برای عشق هست😊
چقدر بد عشق یه طرفه یه بن بسته.. عشق یعنی رهایی بذار بره و تو هم مسیر خودتو برو چون هر چه تلاش کنی ن ...

اره لعنت بهش هزار بار التماسش کردم اما گفت نه 

قلبش از ی تکه سنگ بود 

هیچوقت نمیبخشمش 

اره لعنت بهش هزار بار التماسش کردم اما گفت نه قلبش از ی تکه سنگ بود هیچوقت نمیبخشمش

بنظرم به خودت و قلبت یه فرصت دوباره بده .. بذار این عشق از ذهنت کمرنگ بشه .. انشاءالله یه عشق خوب دوطرفه نصیبت میشه و به این روزها میخندی 

بنظرم به خودت و قلبت یه فرصت دوباره بده .. بذار این عشق از ذهنت کمرنگ بشه .. انشاءالله یه عشق خوب دو ...

حالم خیلی بده احساس میکنم که دیگه هیچوقت سمت ازدواج نمیرم 

میخوام بشم ی تکه سنگ جوری که دیگع قلبی برام نمونه 💔

حالم خیلی بده احساس میکنم که دیگه هیچوقت سمت ازدواج نمیرم میخوام بشم ی تکه سنگ جوری که دیگع قلبی برا ...

خوب سخته وقتی برای کسی تمام احساست رو خرج میکنی و اون نسبت به تو بی تفاوته ..‌ولی گاهی نمیشه از سرنوشت فرار کرد .. خودتو در مسیر دیگه قرار بده .. فعالیتی انجام بده.. مشغول ورزش یا هنر بشو ... 

خوب سخته وقتی برای کسی تمام احساست رو خرج میکنی و اون نسبت به تو بی تفاوته ..‌ولی گاهی نمیشه از سرنو ...

اره خیلی خیلی خیلی سخته جوری که اصلا قابل بیان نیست 

اون دردش ی جوریه که تمام تن بدنم درد میکنه انگاری کلی کتک خورده باشی و هیچوقتم خوب نمیشی

امروز دلم میخواست بهش زنگ بزنم  صداشو بشنوم اما ترسیدم زنگ نزدم 💔

اره خیلی خیلی خیلی سخته جوری که اصلا قابل بیان نیست اون دردش ی جوریه که تمام تن بدنم درد میکنه انگار ...

عزیزدلم باید صبر رو یاد بگیری .. اسون نیست ولی هر قدمی که محکم و با صبر برداری بعدها نتیجه صبرتو برداشت میکنی

عزیزدلم باید صبر رو یاد بگیری .. اسون نیست ولی هر قدمی که محکم و با صبر برداری بعدها نتیجه صبرتو برد ...

امیدورام خدا حواسش بهم باشه 

با این صبر کردنها پیر شدم تمام موهام سفید شدن 🥺