2777
2789
عنوان

واقعا دیــــــجی کالا خفنه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 19 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه بدی داری نباید بخری خب!من این همه خرید داشتم مرجوعی ام به پنج موردم نرسیدهبرگشت هم سریع در لحظ ...

متاسفانه خرید اینترنتی کامل  فقط در انحصار دیجی کالاست

شما میگید نباید خرید می‌کردید میشه ۵ تا فروشگاه اینترنتی دیگه مثل دیجی نام ببرید؟؟؟؟ک من قدرت انتخاب داشته باشم؟

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

متاسفانه خرید اینترنتی کامل فقط در انحصار دیجی کالاستشما میگید نباید خرید می‌کردید میشه ۵ تا فروشگا ...

خب کارش درسته.اینکه قابل اعتماد هست و کار رو اونطور ک باید با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت  به دست من میرسونه برام کافیه. اگر غیر ازین بود می گشتم پیدا میکردم.انحصاری ام نیست. خیلی ها تا حالا خرید نداشتن خیلی ها از با سلام میخرن خیلی ها از کانال ها خیلی ها از سایتها و اینستا وو.. من با دیج راحت ترم حتی اگ ی وقت کمی گرونتر بخرم

اگر اینطور نبود اصلا نتی خرید نمیکردم. نمیتونم نمک بخورم نمکدان بشکنم. امتیاز نداشته باشه محاله خرید کنم🫥

خب کارش درسته.اینکه قابل اعتماد هست و کار رو اونطور ک باید با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت به دست ...

کاملا انحصاریه،با سلام و اینا که اصلا یه پلتفرم دیگه ای هستن ، قابل مقایسه نیستن ، دیجی کالا کاملا قدرتمند داره یکه تازی میکنه و من و اطرافیانم تو تهران ، اصلا و ابدا ازش راضی نیستیم ، خب نظر و تجربه ما اینه ...قرار نیست با تجریه شما یکی باشه ک!برا شما خوب بوده خوش بحالت

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

2790
2778
2791
2779
2792