2777
2789
چون طرفو دوسش داریم سخته😂😂میبینی اونام وا میدن ولی بهتر از ما کنترل میکنن احساسشونو

وای آره عوضیا من خیلی خودمو نگه داشتم این دفعه که وا ندم خیلی آروم و عادی جوابشو دادم اون بوس و قلب هم داد من هیچی 

خدا از دلم خبر داشت 🤣🤣🤣

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای آره عوضیا من خیلی خودمو نگه داشتم این دفعه که وا ندم خیلی آروم و عادی جوابشو دادم اون بوس و قلب ...

😂😂نه ما دخترا احساساتی بشیم میبینی وا میدیم زود دست خودمون نیس بعدا متوجه میشیم که کاش کم محلی میکردما

😂😂نه ما دخترا احساساتی بشیم میبینی وا میدیم زود دست خودمون نیس بعدا متوجه میشیم که کاش کم محلی میک ...

آره بعدا خودمون رو فوش میدیم چه غلطی بود کردمممم😂🤣

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

ای دقیقا🥲🤣

😂😂💔یکی دیگه از زخم خورده ها

زخم قلب مهربونمونو میخوریم دیگه🥲😂

همینو بوگو🥺🤧😂