2777
2789
عنوان

کیا این ویروس جدیدو گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 49 پست
بدن درد نداری؟دکسترومفان ب من دادن ک اصلاا سرفه ندارم برای بدن درد فقط سروم و امپول زد اونم همون یکس ...

۳تا شیشه خوردم دکسترو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوافن خوبه؟ناپروکسن و دیکلوفناک و همه چی خوردم یکساعت اروم میکنه میخوابونه باز همون میشم داغون شدم ا ...

هر سه تاشون خوبن.

ولی واسه من نوافن حوب بود. دوره لعنتیشو باید تموم کنه

خیر سرم، خودم میکروبشناسم.به استادم زنگ زدم میگه حواست باشه، خیلیا بستری شدن.

اره بیمارستانه شهره ما پره میگن جا نیست برا بستری 

نفسم بالا نمیاد یهو میبینی منم بستری میکنن برم 

بدن درد دارید؟چیکار میکنید اروم شین من یبار رفتم دکتر بازم میخوام برم واقعا طاقت نمیارم

برو دکتر 

ما تازه تموم شدیم 

هر دو روز آمپول میزدیم وحشتناک بود 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من بدن درد سرفه  ..ماه دوم بارداریم بنظرتون برم دارو میتونه تجویز کنه یا رفتنم الکیع 

دیشب مردم ازسردرد ولی مسکن نخوردم تاصبح بیدار بودم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دخترم دو روزه تب داره 

دوره تبش چند روزه هست ؟؟؟ من خودمم گرفتم بینی ام کیپ سرم سنگین سرفه حالا این وسط عادت ماهانه هم شدم😭وای روزگاری دارم الان 

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
اره بیمارستانه شهره ما پره میگن جا نیست برا بستری نفسم بالا نمیاد یهو میبینی منم بستری میکنن برم

منم نفسم بالا نمیاد.

قسمت بالایی مسیر تنفسی التهاب و ترشحات داره که اینجوریه.

هرسالم بخودم میگم واکسن انفولانزا بزن، بازم نمیرم یادم میره.