2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 26 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عزیزم من هنوز خدا بهم صلاح ندونسته بچه بده ما مشکلات زیاد داریم برای بارداری ولی انقدر کیت استف ...

ایشاللله که خدا نصیبت کنه مشکلتم حل شه‌خدا بزرگه مشکلایی ک ما بزرگ‌میدونیم خدا راحت حل میکته نترس

خدای مهربون مرسی که پناهمی
ایشاللله که خدا نصیبت کنه مشکلتم حل شه‌خدا بزرگه مشکلایی ک ما بزرگ‌میدونیم خدا راحت حل میکته نترس

همینطوره عزیزم

بدترین چیز هم استرسه

منکه کلا تصمیم گرفتم بی خیال باشم

نهایتش هم نمیشه دیگه

2 مردادپری بود. ۲۳ خط پررنگ شد... ولی من از ۱۹ ام تا ۲۳ ک هاله داشت اقدام کردم. بعد از ۲۳ دیگه اقدام ...

خب شما باید ۱۶ام اقدام میکردی بعدش خدا هرچی بخواد بده بهت همونه شک نکن.سلامت باشه ایشالله

2 مردادپری بود. ۲۳ خط پررنگ شد... ولی من از ۱۹ ام تا ۲۳ ک هاله داشت اقدام کردم. بعد از ۲۳ دیگه اقدام ...

کیتت اشتباه زده .معمولا وسط سیکل روز نزدیکیه

خب شما باید ۱۶ام اقدام میکردی بعدش خدا هرچی بخواد بده بهت همونه شک نکن.سلامت باشه ایشالله

16 واس چی اقدام میکردم؟ اصلا تخمکگذاریم نبود اونموقع.

بعدشم من اصلا ب قصد خاصی اینطور برنامه ریزی نکردم 😁 آخه دقیقا از ۲۳ ام شوهرم رفته بود ماموریت. والا اونموقع هم اقدام میکردیم😂اصلا برنامه ریزی شده نبود.

🍃
کیتت اشتباه زده .معمولا وسط سیکل روز نزدیکیه

نه اشتباه نزده.من دوره هام ۳۲روزه بود. اصلا میدونین کیت چیجوری عمل میکنه؟   

زمان ی ک تخمک میخواد از تخمدان رها بشه یه هورمونی به اسم LH تو بدن کم کم بالا میره. زمانی ک ب بالاترین مقدار خودش برسه تخمک آزاد میشه. الزاما وسط سیکل نیست. زمانش میتونه متمایل به اوایل پریودی و یا انتهای پریودی باشه. قانون حتمی و صددر صدی وجود نداره

🍃
16 واس چی اقدام میکردم؟ اصلا تخمکگذاریم نبود اونموقع. بعدشم من اصلا ب قصد خاصی اینطور برنامه ریزی ن ...

دوره هات چندروزه بود پریودی؟