2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی خانواده ۹ نفره ۳ سال گروگان بودن هروز شکنجه میشدن

چی بهشون‌میرسیده هدفشون‌چی بوده

این دنیا دیگه مفت هم نم ارزه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نه اون فورسام ک رفت ترکیه زندگی میکنهی خانواده ۹ نفره رشتی ۲۹ ماه گروگان گرفته شده بودن

اون که خودکشی کرد کجا رفته ترکیه

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

کی گفت خودکشی کرد؟پسرارو تیغید الان رفته ترکیه

آقا همون چشم رنگیه رو مگه نمیگید؟

خبرش پیچید خودکشی کرده

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

هدفشون ثروت و پولشون بود کل دارو ندارشونو بالا کشیدن

مثل عنکبوت اول دورشون تار تنیدن بعد خون طرف رو شروع کردن به مکیدن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

هدفشون ثروت و پولشون بود کل دارو ندارشونو بالا کشیدن

آخه مسئله اینکه که چرا اینهمه طول کشیده

تو یکی دوماه هم می تونستن مال و اموالشونو منتقل کنن

چطور هیچ کسی از اقوام و همسایه ها شک نکرده پیگیر نشده

یعنی این خانواده جز این 9 نفر کسی دیگه رو نداشتن؟

خیلی عجیبه

آخرشم نگفته چطور آزاد شدن

چون گفته بود می خواستن بکشنمون

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اره همون دختره ک با ۳ تا پسر ..😐رفته ترکیه تازه توییت هم میزنه فیلمشو خودش پخش کرد چرا خودکشی کنه

چه ک....کش😐

آخه مسئله اینکه که چرا اینهمه طول کشیدهتو یکی دوماه هم می تونستن مال و اموالشونو منتقل کننچطور هیچ ک ...

بنظر منم یکم عجیبه 

گفت گروگانگیرا با گوشیاشون ب اقوامشون پیام میدادن ک ما رفتیم تهران میخاییم با شما رابطه نداشته باشیمو اینا 

اصلا جدا از اینا همسایه ها ب رفتو امد مشکوک گروگانگیرا شک نمیکرد؟