2777
2789

#دلتنگی #دلبری_کلامی چالش#  

ب وقت دلتنگی براش بفرست😜👇

مشترک گرامی عزیز ...

باید خدمتتون عرض کنم که این مخاطب شما را بسیار بسیار دوست دارد♥😌

و دلشان برای دیدن شما لک زده است و ازاین بابت ناراحت تشریف دارد 🥺

آیا نمی‌خواهی کاری کنی؟؟؟🤨

قربان صدقه‌ای،دوستت دارمی😋😁

بیا بغلم ببینم بچم چشه‌ای؟!🫣♥

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی قهر کنن کلا هیچی نمیخوانحاالا دوستان میان میگن فلفل بریز تو غذاش و لباس تحریک کننده بپوشاما واق ...

چرا هر مردی یه جوری رام میشه یکی با رابطه یکی با حرف زدن یکی با غذا هر مردی یه نقطه ضعف داره 

اوق همین شماها پرنسس تحویل جامع میدین یکم زنانگی. و ارزش خودتون حفظ کنید

ببین مگ مرد احساس نداره؟مگ حیوانه؟بلاخره یه جایی باید نازش کشیده بشه یا ن؟فقط باید کار کنه پول بده؟زندکی این جوریام نیست شما صد در صد یه ضربه ای از حنس مذکر خوردی که این جوری میگی

ببین مگ مرد احساس نداره؟مگ حیوانه؟بلاخره یه جایی باید نازش کشیده بشه یا ن؟فقط باید کار کنه پول بده؟ز ...

من تاحالا ضربه نخورم اصلانم تو باسنم نمیره بخوام ناز مرد بکشم موقع های دیگ بهش ابراز علاقه میکنم ولی تو قهر هیچ وقت پا پیش نمیزارم هیچ وقتتت

من تاحالا ضربه نخورم اصلانم تو باسنم نمیره بخوام ناز مرد بکشم موقع های دیگ بهش ابراز علاقه میکنم ولی ...

کاملا از جمله هات مشخصه و از جمله اولت که گفتی برو با کس دیگ مگه خدایی نکرده خرابی چیزی هست این نباشه بره با کس دیگ لطفاً این نظراتتو بذار برای خودت و زندگی بقیه رو خراب نکن حواستم به زندگیت باشه زندگی با جنگ و دعوا جلو نمیره گذشت یه وقتایی لازمه