2777
2789

من عاشق پسر بورم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ته چهرش شبیه مداحی حس مهدی رسولی ته چهرش شبیه اونه

مهدی رسولی قیافه اش بد نیست

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚خوشبختی، رضایت درونی از خود و مسیری هست که خودت برای زندگیت ساختی

لطفا از جانب خودت حرف بزن نه ما😐😑

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ب جز قد بلند  لاغر نباشه  زشت نباشه  خسیس نباشه بچه ننه نباشه

حق#  

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

تاپیکای خیانت که نصفش پشتشون پسر بچه های ۱۴ ساله نشسته بالفرض هم که راست باشه ، بیارم پای صحبتای مرد ...

آمار جهانی صیغه و زن دوم وسوم مسلمان هارو نشمرده وگرنه شما شرمنده میشدین!

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود درخواست نده ابله

اینو که قبول دارم زن علیه زن رو ولی اونیکه متاهله اگر متعهد باشه صدسال با یه مجرد نمیگرده ،توجیه نکن ...

درسته 

خیانت توجیه نداره نخواستم توجیه کنم

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉