2777
2789
عنوان

خر ترین کاری ک کردین چی بوده🤣🤔🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 7294 بازدید | 208 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣

اصلا نمیتونم چطوری اینو گفتم اصلا چطور از دهنم در اومد 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

تا الان فک میکردم تو هیچ عروسی خز نبودم اخه از همون بچگی واسه عروسیا میرفتم ارایشگاه ولی الان که عکس اون موقع رو میبینم 😭😭😭😭

اخه آرایشگرها چی پیش خودش فک کرده منو اون شکلی کرد

یه خط چشم زیر چشمام کشیده به پهنای یه سانت . یه سیلور ماه و ستاره هم از این گوش به اوت گوش وصل کرده.

۱۳ سالم بود

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

حالا من دوست پسر نداشتم واسه اینکه کم نیارم به دوستام میگفتم فلانی دوست پسرمه و باهاش رفتم خونه

وااااااای فکر کنننننن

تروخدا اگه بچه سن بلوغی دارین مواظب باشین با کیا میگرده رویا ش نشه دوس پسر خیالی

حالا من دوست پسر نداشتم واسه اینکه کم نیارم به دوستام میگفتم فلانی دوست پسرمه و باهاش رفتم خونهواااا ...

تو باز خوبی

یه هم‌کلاسی داشتم واسه جلب توجه انواع و اقسام دورغ و بلوف میزد. دوس پسر داشتن که صد بار تعریف میکرد رابطه شب اول عمه و شوهر عمش هم تعریف میکرد . 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

با اجازه استارتر عزیزم... دوستای گلم میشه واسه باردارشدن منم دعا کنین شاید دعای یکی تون در حقم گیرا شد🥺🙏😭📿.. اجرتون با امام حسین

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

تو دفتر خاطراتم یه نوشته هست

(من بدون سجاد میمیرم،قسم میخورم)

حالا اصلا یادم نمیاد این سجاد کی بود😅😅

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

تو واتس اپ استوری میذاشتم و جوک می نوشتم.

البته بچه بودم ولی بازم بهش فکر می کنم دلم میخواد خودمو بکشم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️