2777
2789
عنوان

بازی راستشو بگووو

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 45 پست
آره

چ ویژگیی داشته که خاستی به جاش باشی؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی بوده تو زندگیت حالا بزرگ تر از خودت یا کوچیک تر با خودت بگی کاش من جاش بودم؟؟یا نه؟؟

ی سوالم من ازت بپرسم 

بین عشق واقعی ولی بدون پول ی زندگی معمولی 

یا کسی ک هیچ حسی بهش نداری ولی پولدار خیلی خیلی زیاد 

کدوم روانتخاب میکنی وچرا

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

چ ویژگیی داشته که خاستی به جاش باشی؟

خیلی پرانرژی بود هرروز شاد بودبیرون میرفت من ی روزایی واقعا حوصله خودمم ندارم حتی ی کلمه هم صحبت نمیکنم وبشدت آدم درونگراییم

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

ی سوالم من ازت بپرسم بین عشق واقعی ولی بدون پول ی زندگی معمولی یا کسی ک هیچ حسی بهش نداری ولی پولدار ...

دومی چون پول حرف اولو میزنه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خیلی پرانرژی بود هرروز شاد بودبیرون میرفت من ی روزایی واقعا حوصله خودمم ندارم حتی ی کلمه هم صحبت نمی ...

اوکی

آره

تا حالا شده به آرزوت برسی(یعنی با خودت بگی این چیز آرزوی منه بعد چند وقت بهش برسی)؟چی بوده؟

اره بپرس

تا حالا شده یه خوابی ببینی بعد حقیقت پیدا کنه؟چی بوده؟

اره این چند ماهه هراتفاقی که قراره بیوفته چه مرگ یکی باشه چه عروسی و هرچییی من از قبل میبینم

خیر باشه

اره خودمم باور نمیشد ماشین بوده شاسی بلند

آرزوی منم هست😅

2790
2778
2791
2779
2792