2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 5246 بازدید | 274 پست
چه حرفا؟؟؟ شما از کجا میدونی دومی عشق بوده؟ شاید یه حس زودگذر

خب دومی و سومی و دهمیم نمیدونم خلاصه هر چندمی که باشه اگه عشقه واقعی باشه رو همون میمونی حتی اگر نرسی نمیتونی سراغه بعدیم بری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دوران نامزدی جدا شدن بعد با من ازدواج کردن

شوهر منم قبلا دوتا نامزد داشته ,اما فکر نمیکنم عشقی در کار بوده، از کجا میدونید هنوز بهش حس داره؟

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
گذشته رو نبش قبر نکنی حله  چیکار به اولی داری  تموم شده رفته

تموم‌نشده یه اهنگ مال نفر اوله هنوز اونو گوش میده جیمیلش به اسم اونه جدید نمیسازه مرد خوبیه با همه چی من کنار اومده من نمیتونم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
انتظار داری بیستر دوست داشته باشن؟؟؟ رفتی رو زندگی یه نفر نشستی چقدم ادعات زیاده حسودیتم میشه   ...

وااا...

بنده خدا میگه جدا شدن بعد با این خانم ازدواج کزدن...پست درست بخون

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

قبل از من همسرم نامزد داشت که با عشق انتخابش کرده بود تفاهم نداشتن بهم خورد بعد از روی عقل طرف من او ...

عقله ماندگار تره 

اگه واقعا عقل باشه 

شما هم باید کلا نفر اول رو تو ذهن و زبان و روانت محو کنی 

هییییییچوقت حریم بینتون و با اسم اون نشکنی حتابا اسمش 

انتظار داری بیستر دوست داشته باشن؟؟؟ رفتی رو زندگی یه نفر نشستی چقدم ادعات زیاده حسودیتم میشه   ...

میگه از اولی جدا شده شوهرش  بعد اومده سراغ استارتر 

فک میکنی هوو شده 😂😂😂😂

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   
قبل از من همسرم نامزد داشت که با عشق انتخابش کرده بود تفاهم نداشتن بهم خورد بعد از روی عقل طرف من او ...

خوب بنده خدا چرا واضح نمینویسی همون اول

چرا ادمو عصبی میکنی بعد حرفتو کامل میزنی

فک کردم زن دم هستی و زن اول هم هست هنوز

این چه طرز حرف زدنه! چرا قضاوت میکنی بنده خدارو!!!منع نکن کسی رو که چوب خدا صدا نداره

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
واسم مهم نیست چون نه دیدمش نه جلو چشممه 

خوشبحالت . ماها یه گروه دوستی بودیم خیلی دیدمش بعد از جداییشونم واسطه شدم یه مدت بهم برگشتن ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام