2777
2789
عنوان

غذای مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 32 پست

به ازای هرنفردوقاشق گردوی پودرشده بریز

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ فسنجونو با گوشت قلقلی بذارم، چقدر گوشت چرخ کرده بزنم؟؟اینطوری کنارش میشع مرغ هم گذاشت

نمیدونم من فقط با مرغ پختم

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

اگ فسنجونو با گوشت قلقلی بذارم، چقدر گوشت چرخ کرده بزنم؟؟اینطوری کنارش میشع مرغ هم گذاشت

من چشمی میذارم گوشت و اینا نمیدونم الان بگم چقد اگه دارین گوشت چرخ کرده میتونین کنار فسنجون کباب تابه ای درست کنین خیلی هم خوشمزه میشه