2777
2789
عنوان

مادر سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما هم سیگار می‌کشید ؟

نه قطعا

خانواده مادریم حتی مادربزرگ ۸۰ سالم پدربزرگم تا نوه ی ۱۸ ساله سیگارین ولی نه من سیگار میکشم نه برادرم

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

بچه های ما اون چیزی میشن که هستیم، نه اون چیزی که بهشون میگیم در واقع پدر و مادر الگوی رفتاری بچه هستن نه اینکه با حرف های خلاف عمل بخوایم تربیتشون کنیم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ربطی نداره به پدر مادرمگه طرف قاتل باشه بچه هم قاتل میشه؟یا معتادا بچه معتاد دارن؟

معمولا اره اون بچه قدرت تصمیم گیری نداره و اکثر کاراشو از پدر مادرش و یکمم از دوستاش تقلید میکنه اگه به بچه ۱۲ساله مادرشو ببینه که سیگار بکشه حتی اگه مادره بگه نه خوب نیس ولی از نظر اون خوبه چون در عمل مادرش انجام میده و قطعا از سر کنجکاوی انجام میده 

من که خودم هیچ وقت حس خوبی نمیگیرم ماردم سیگاری باشه ترجیح میدم ازم پنهون کنه چون هیچ دلیلی توجیح پذ ...

پنهان کردن باعث سرکشی بچه میشه چون اون بچه فهمیده و اگه مادر بخواد پنهان کنه بچه هم پنهان کاری رو یاد می‌گیره هم خودش دنبال اون کار میره

پنهان کردن باعث سرکشی بچه میشه چون اون بچه فهمیده و اگه مادر بخواد پنهان کنه بچه هم پنهان کاری رو یا ...

من فک کردم کلا بچه خبر نداره ولی وقتی با خبر شده دیگه چیو میخاد پنهان کنه

معمولا اره اون بچه قدرت تصمیم گیری نداره و اکثر کاراشو از پدر مادرش و یکمم از دوستاش تقلید میکنه اگه ...

خواهر من سیگاری هست دخترش دانشگاه میره 

لب به سیگار نمیزنه 

جوون و نوجوون ذاتا خودش رو جای پدر مادر نمیزاره

این محیط بیرون و جمع دوستاشه که احتمال داره بره سراغ این چیزا

خواهر من سیگاری هست دخترش دانشگاه میره لب به سیگار نمیزنه جوون و نوجوون ذاتا خودش رو جای پدر مادر نم ...

نه چندسال تو مهدکودک کار کردم بچه ها چهار سال تا ۱۵سال کاملا سعی می‌کنن مثلا پدر مادرشون باشن