2777
2789
اها همون داداش پلیسه اس که دنبالش میگرده ن؟خدا کنه اخرشو قشنگ‌جمع کنن یچی خفن بشه انقد کشش میدن اخر ...

نه من دوس دارم همش ادامه داشته باشه 

این جزئه فیلمایی هس ک آدم دوس نداره تموم بشه 

دلش میگیره 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم از مردای سن بالا خوشت میاد 😂آره واقعا من شخصیتش تو فصل دوم خیلییی دوس دارم آدم پخته و زرنگیه. ...

اینجوری که رو این کراش زدم انگار همینطوره🤣🤣

بیشتر از جذبش و مهربونیش خوشم اومد ،جوری که هوای بقیه رو داشت ،با اینکه لاشی خودش طراح بازی بوده و مردن بقیه به چپش بود بازم خیلی بهشون کمک میکرو

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
اینجوری که رو این کراش زدم انگار همینطوره🤣🤣بیشتر از جذبش و مهربونیش خوشم اومد ،جوری که هوای بقیه ر ...

دیدی چجوری هوا دختره بارداره رو داشت😍

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
نه من دوس دارم همش ادامه داشته باشه این جزئه فیلمایی هس ک آدم دوس نداره تموم بشه دلش میگیره 😢

باز من میخام زود تموم شه ببینم میخان چجوری جمع کنن اون بالاها کیا بودن عاقبتشون چی میشه😁چون دیگه تکراری شد یسری ادم میرن تو چنتا بازی میمیرن خب بعدش

دیدی چجوری هوا دختره بارداره رو داشت😍

آره ،یا وقتی که باید میرفتن تو اون اتاقکا تند تند بقیه رو میفرستاد و آخرش خودش میرفت ،یا میگفت شما برید من یکی رو پیدا میکنم وااااای مردممممم براش😭😅

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
اینجوری که رو این کراش زدم انگار همینطوره🤣🤣بیشتر از جذبش و مهربونیش خوشم اومد ،جوری که هوای بقیه ر ...

این ورژنش ک مهربونه دقیقا شخصیت خودش موقعی بوده ک خودش اولین بار تو بازی به عنوان شرکت کننده میره و اول میشه س. اون موقع همچین آدمی بوده. مهربون و اجتماعی. بعد مرگ خانواه ش و این بازیه بدجنس میشه

مو بنفشه حال منو بهم میزد با قیافه ع ن شهم خودش چندش بود هم ناخوناش

یه پیرمرد هم تو بازی هست که نمیزاره بازی تموم شه و خیلی حریصه وای از اونم متنفرم،،از اون زنه که خط چشم میکشه و میگه من الهه ی اسمان ها هستم هم متنفرم دلم میخاد جرش بدم

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
باز من میخام زود تموم شه ببینم میخان چجوری جمع کنن اون بالاها کیا بودن عاقبتشون چی میشه😁چون دیگه تک ...

پیرمرده میگف ی مشت سرمایه دار گردن کلفتن 

ی تئوری هست ک میگ 001 بچه پیرمرده س 

چون ی سکانس شماره آخریه میگ من به شیر سازگاری ندارم پیرمرده میگ پسر منم همینجوریه. 

تو فصل دونش 001 شیزشو میده به دختر حامله هه میگ به شیر حساسیت دارم و از طرفی بعد مرگ پیرمرده جانشینش میشع

یه پیرمرد هم تو بازی هست که نمیزاره بازی تموم شه و خیلی حریصه وای از اونم متنفرم،،از اون زنه که خط چ ...

کلا تو فیلماش آدمای مذهبی راهبه ها و پدرای کلیساها(اخونداشون) 

منفورن. ب جای تلاش دعا میکنن فقط 

پیرمرده میگف ی مشت سرمایه دار گردن کلفتن ی تئوری هست ک میگ 001 بچه پیرمرده س چون ی سکانس شماره آخریه ...

من فصل یکشو خیلی یادم نیست باید  از اول ببینم چقد جالبه که با جزئیات یادت مونده تحلیل کردی افرین😁