2821
2789
عنوان

داروسازی💊🧪

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 24 پست
نمی شه تابستون تست بزنم؟ الان وقت نمی شه اصلا....

الان که امتحان ترم داری ولی سعی کن نپبت دوم همزمان با درس تست بزن که کیفیت خوندنت بیشتر شه همزمان تسریحی هم کار کن

تابستون بیستر زمانتو بزار رو تستای نوبت اول و مرور تست های نوبت دوم

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زبان شون یکم سخته ولی وقتی می‌فهمن که بلد نیستی فارسی صحبت میکنن خیلی مهربونن🥲

نمیدونم من خودم نزدم راستش چون صحبت کردم با چند نفر اکثرا گفتن بعضیا که سنشون بیشتر اصلا فارسی ببد نیستن و بعضیا هم نمیخوان فارسی حرف بزنن

کار درمانی هم ارتباط مستقیم با بیماره 

البته باز دارو ارتباط کمتره

Mehrdokht_gift هم گیفت کودک داریم هم عقد و عروسی ممنون میشم سر بزنین و ازم حمایت کنین حتی با یه لایک و فالو هم خوشحال میشم

الان که امتحان ترم داری ولی سعی کن نپبت دوم همزمان با درس تست بزن که کیفیت خوندنت بیشتر شه همزمان تس ...

چشم سعی می کنم👍🏻

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

چرا وقت نمیشه عزیزم ؟ از همین الان شروع کن به تست زدن این اشتباه رو نکن

چشم سعی می کنم👍🏻

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

نمیدونم من خودم نزدم راستش چون صحبت کردم با چند نفر اکثرا گفتن بعضیا که سنشون بیشتر اصلا فارسی ببد ن ...

من شنیدم استادا تو فضای آکادمیک فارسی حرف می زنن🤷🏻‍♀️

پس رتبه ۱۰۰۰ اینا می خواد 

من شنیدم استادا تو فضای آکادمیک فارسی حرف می زنن🤷🏻‍♀️

اره استادا که اره مثل بعد دارو خونه کار کنی دوران کار اوزی شاید یه کوچولو سخت باشه 

که اونم یاد میگیری حتما تا اون موقع در کل خیلی دانشگاه خوبیه

و داروسازی هم بسیار اینده داره

اره استادا که اره مثل بعد دارو خونه کار کنی دوران کار اوزی شاید یه کوچولو سخت باشه که اونم یاد میگیر ...

ان شاالله تا اون موقع ترکی یاد می گیرم😁

من فقط بخاطر داروسازی اومدم تجربی 

یعنی می شهههههه🥹💊