2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 30 پست
خب باید ببینی شرطواگه بذاری قبول میکنن یانه.وضعشون خوبه ک خونه ومغازه خواستین؟

باباش میخواست براش کامیون بخره میگه به جا کامیون مغازه بخره 

ولی یه خونه هم به نام من بخرن 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از ی پسر جوون توقع خونه دارین !!!

بعد بیا زن بگیری با این وضعیت 

بخدا از همین میترسن پسرااا باز مادرشون خیلی ادم با درکو شعوری بودن ک پسر خودشونم دیدن ک فردا باید زن بگیره 

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

به نظرم حق با پدرته از این پسر که ازش بد گفتن شوهر خوب در نمی یاد

خب من می‌شناسمش نصف چیزایی که گفتن دروغ بوده 

مثلا گفتن طرف فلان روز دعوا گرفته در صورتی که اصلا اون روز اونجا حضور نداشته 

اون کسی که بد اینارو گفته خودش پسرش خواستگاری من قبلا اومده همسایه ایناست دشمنن کلا 

چند نفر هم تعریف کردن ولی کلا ذهنیتش دیگه بد شده نصبت بهش

بعد بیا زن بگیری با این وضعیت بخدا از همین میترسن پسرااا باز مادرشون خیلی ادم با درکو شعوری بودن ک پ ...

حالا به نام من بده واقعا غیرمنطقی بود 

ولی خب اینکه کارشو اوکی کنه خونه بگیره رو از پسش بر میاد 

ببینید اگه شرط شما این باشه فردا دختر همسایه دختر فامیل میگن من چیم از فلانی کمتره ک خونه زدن بنامش 

بعدشم پدرتون خونه رو زده ی اسم مادرتون؟؟؟؟

آیا فردا عروس بگیره حاضره خونه بزنه ب اسمشون؟؟؟؟

وقتی یکی خودش پسر داره باید ی سری چیزارو درک کنه 

خوبه فردا برین خاستگاری یکی ازتون خونه،ماشین،طلااا،نمیدونم و...بخاد اون لحظه عکس العمل پدرتون چیه؟؟؟

پدره درکش میکنم میترسه ولی انتخای درستی باشه مشکلی پیش نمیاد

ببینید اگه شرط شما این باشه فردا دختر همسایه دختر فامیل میگن من چیم از فلانی کمتره ک خونه زدن بنامش ...

به نام مادرم بله زده

میگم که برای برادرم هم خونه خریده تو شهر هم داخل ییلاق کمک کرد ویلا بسازه زمین داد بهش خونه درست کردن باهم 

هم چند تیکه لوازم خونه رو براش خریده 

هم سرویس و زیرلفظی و حلقه و پاگشا و هر طلایی لازمه براش خریده 

هم ماشین براش خریده 

از این نظر حق میدم انتظار داشته باشه یکی بیاد هم اینارو داشته باشه 

به نام مادرم بله زدهمیگم که برای برادرم هم خونه خریده تو شهر هم داخل ییلاق کمک کرد ویلا بسازه زمین د ...

افرین خوبع 

ن میدونم خریده افرین پدر خیلی خوبی هستن میگم حاضره همون خونه رو بزنه ب اسم عروسش؟؟؟

اگ اونجوری بد گفتن پس چطور باباش با شرط مال اموال راضی شده؟

به دو دلیل اولی اینکه میزان علاقه پسر رو بسنجه و یه پشتوانه برا دخترش درست کنه تا بعد از جدایی ازش استفاده کنه 

دوم اینکه سنگ بندازه تا منصرف بشن و خودش رو تبرئه کنه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره