2777
2789
عنوان

حرکات جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 48 پست

من دلم میخواد زودتر تکونش رو حس کنم

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شدن از اولش استرسه تا اخرش 

خیلییییی

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

منم همبنطور ...منتها من تو لگن احساسش میکنم بیشتر یعنی لگنم درد داره ،  نمیدونم والا ...ان شاءالله که همگیبه خوبی و خوشی زایمان کنیم

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

استارتر شما حركتاي نينيت از كي واضح و مداوم بود؟

من هفته ١٩ ام ولي هنوز ارومه و خيلي دير به دير مثلا صب تكون ميخوره تا ظهر يا عصر خبري نيس ديگع

آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers
واقعا یعنی نگران نباشم هر دفه تو واژنم تکون میخوره چشام پر اشک میشه 😭

طبيعيه عزيزم منم سر دخترم همينجوري بودم اينجا كسي ميدونه فانلينگ چيه ؟ديروز سونو دادم همه چي خوب بود ولي يكم فانلينگ داشتم

استارتر شما حركتاي نينيت از كي واضح و مداوم بود؟ من هفته ١٩ ام ولي هنوز ارومه و خيلي دير به دير ...

من هنوزم حرکتاش هر جور عشقش بکشه میره.ولی تقریبا از هفته ۲۸ دیگه لگد میزنه حرکتاش آروم نیس.هفته ۱۹ خوبه ک حرکت آروم هنوز زوده حرکتاش مداوم شه 

استارتر شما حركتاي نينيت از كي واضح و مداوم بود؟ من هفته ١٩ ام ولي هنوز ارومه و خيلي دير به دير ...

هنو ني ني هامون خيلي كوچولوين طبيعيه مخصوصا اگه جفتت قدامي باشه من خيلي حسش ميكنم ولي مداوم نيس