2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ازمایش دادم، این بود ۷/۹،فعلا نبردم دکتر

کم کاره وای نزدیک به مرز

برو دکتر قرص برات تجویز میکنه هر ماه هم باید بری آزمایش بدی که کنترل بشه و دکتر دز قرصت رو احتمالا هر ماه تغییر میده تا به دز اصلی برسه 

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
باردارم نمیشمممم🥺🥺🥺🥺

چرا نشی گلم این چه حرفیه

تیروییدت کنترل باید بشه که زمان بارداری مغز جنین رشد کامل داشته باشه

ربطی به بارداری نداره ولی خب لازمه که کنترل بشه

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
نه کلا باردارنمیشم، تازمانیکه تیروئیدم حل بشه

من دقیقا تا تیروئیدم کنترل شد باردار شدم البته الان هم دارم هنوز ولی مهم نیست سخت نگیر  نصف ایران تیروئید دارن

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
من دقیقا تا تیروئیدم کنترل شد باردار شدم البته الان هم دارم هنوز ولی مهم نیست سخت نگیر نصف ایران تی ...

خداروشکرررر، کاش منم تیروئیدم کنترل بشه طبیعی بارداربشم

اخه من قراره ای وی اف کنم

ببخشید سوالم زیادشد عدد تیروئیدت یادت ؟؟

🥲

خداروشکرررر، کاش منم تیروئیدم کنترل بشه طبیعی بارداربشماخه من قراره ای وی اف کنمببخشید سوالم زیادشد ...

بالا بود عزیزم فکر کنم 7 یا 8 بود ولی خب خیلی دکتر تیروئید رفتم تا کنترل کنم. اگه تیروئیدت کنترل بشه فکر نکنم ای وی اف لازم باشه ها

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤