2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بچه ها ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم کسی شوهرش واریکوسل داشته که دردم بکنه شوهرم بیضه چپش درد میکنه ...

برا بعضیا داره برا شوهر من نداشت

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...
بچه ها ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم کسی شوهرش واریکوسل داشته که دردم بکنه شوهرم بیضه چپش درد میکنه ...

منم قدیم شوهرم  درد داست الان چند ماهه عمل کرده بهتر شده،،،باید بعد عمل چند ماه پشت سرهم و مرتب دوباره برین پیش دکترتون،،،پسر عموی شوهرم هم واریکوسل داشت,شش ماه بعد از عمل خانمش  پسرشونو باردار شد😊

منم قدیم شوهرم  درد داست الان چند ماهه عمل کرده بهتر شده،،،باید بعد عمل چند ماه پشت سرهم و مرتب ...

شوهرمم عمل کرده ۴ ماهی میشه دیگه دکتر نمیره ک ای خدا من از دست این چیکار کنم😖😔

شوهرمم عمل کرده ۴ ماهی میشه دیگه دکتر نمیره ک ای خدا من از دست این چیکار کنم😖😔

باید بره،،ما بعد عمل اول رفتیم یه آزمایش گرفتن ازش،بردیم پیش دکترت دارو برا دوماه براش نوشت گفت بعد دارو ها بیاین،،شوهرمم باید دقیقا داروهاش تموم میشد باید میرفت،نرفت شد چهار ماه،رفت آزمایش داد بردش پیش دکتر ،،دکتره گف،چرا انقد بدتر شدی،داروهات باید خوبن میکردن،شوهرم گفت دوماه پیش باید آزمایش میدادم الان دادم،،،دکتره شوهرمو شست پهنش کرد جلو آفتاب😋😂انقد بهش حرف زد گفت،یکی دوروز بعد از قرصات باید میومدی

باید بره،،ما بعد عمل اول رفتیم یه آزمایش گرفتن ازش،بردیم پیش دکترت دارو برا دوماه براش نوشت گفت بعد ...

وای یعنی شوهر منم اونطوریه دارو داده تموم شده هنوز نرفته ک😭

دکتر ما گفت باید شش ماه تحت نظر باشی،دو ماه یکبار آزمایش بدی بیاری پیشم،،شوهرم میگه قرصاش معدمو اذیت ...

الان زنگ زدم بهش گفتم باید بریم گفت باشه دیگه میدونم رفتنشم دوهفته طول میکشه😐

دکتر ما گفت باید شش ماه تحت نظر باشی،دو ماه یکبار آزمایش بدی بیاری پیشم،،شوهرم میگه قرصاش معدمو اذیت ...

عزیزم ببخشیدا وقتتو گرفتم گفتی بدتر شده بود بعد چیکار کرد دارو داد خوب شد