ولی کشمش نخور ابجی خشک سالی میاد براتون شگون نداره
آبجی جون کشمش هم نداریم
فک کنم ما قبل تر وارد خشکسالی شدیم😂😂
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
از حکم شرعی" یَومُ الشَک " استفاده کن و به نیّت واجبه روزه بگیر 😂😂😂😂😂
چجوری هست چی هست اصلا
مثلا دو سه شب بریم انگور بخوریم تا بلاخره یکیش قبول شه؟😂
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
کنکور سال های اخیر به همراه تحلیل ویدیوی از کجا میتونم تهیه کنم؟
فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست