2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قرارع پیشه دکتر مفرد تهران عمل کنم

چرا همه میگن مفرد اسمش چیه

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

حمیدرضا مفردبرو پیجشو ببین اگر نمونه کارشو دوست دلشتی برو ویزیت شو از تزدیک اونهایی که عمل کردن رو ب ...

قیمتش چنده

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

تو مطبشون از نزدیک دیدین اونایی که عمل کرده بودن؟! راضی بودن؟!

حقیقتشو بخوای نه 

من خواهرم پیشع دکتر زارع عمل کردن ولی ایشون بینی منو قبول. نکرد

همون رو که خواهرم عمل کرد این دکتر هم با دکتر زارع عمل داشتن و گفت بینی هاشون هیلی خپب شدن

من از تابستون هررپز دارم پیجشو میبینم روزی ۴ تا عمل میکنه و همرو استوری نیکنه و توی تظرات هم همه دیدم زاضیت

دیگه توکل کردم به هدا

میرم عمل کنم اگر عمل نکرده بودی تگم کن تا بیام بگم جطور یود عملم