2789
عنوان

خیلی سادم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 21 پست
سرتو بکوب تو دیوار

چرا گناه ندارم🤣😂

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی چه مواردی؟

به خدا من توی همه چی سادم 

هرچی تو ذهنم بیاد سریع به زبون میارم هرچی بشه سریع میگم بعد همون برام میشه دردسر 

یا اصلا یچی میگم باورم نمیشه حرف به این کوچیکی بشه کلی حرف همین برام میسههه خدای بدبدختی ی بار چون به یکی گفتم لیوان هارو جمع کن شروع کرد گریه کردن یعنی من همین جوری موندم تهش رفت به همه گفت آره به من ۳۰ ساله گفته لیوان جمع کن احترام منو نگه نداشته اصلااا واقعا خودم نفهمیدم چی شد 

ریعکشن هامم خیلی سریعه با اینکه ی سری ها خیلی تودار و با سیاست آن :) 

تو وسایل ام همین طور ها آنقدر ساده ام ک اسم گوشی هارو ام نمی‌دونم یا وسایل ای ک همه تعریف میکنن من هیچ کدوم و بلد نیستم

خیلی زودباورم خیلی هم سریع قانع میشم

اولا بهتره با یه مشاور صحبت کنی

دوما سعی کن زود اعتماد نکنی و سوما روی اعتماد به نفس خودت هم کار کن و به خودت تلقین نکن 

و چهارمن فک میکنم شما خیلی انسان شریفی باشی که تو این جامعه انقد خوب موندی❤️🌱

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

ببخشید خندم گرفت گفتی ساده ام یک لحظه ب ذهنم آمد بگم روی خودت گل بگش از سادگی خارج بشی

🤣😂😂😂

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️