2777
2789
عنوان

سنندجیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 25 پست
ببین اون یه هفته هم که تعطیل شد کل کشور بود اما بعدش نمونه ش همین شنبه که تعطیلش کردن اما فقط مدارس ...

خب پس به امید خدا

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب دست پیش گرفتی پس نیوفتی .اونقدر تحربه دارم وقتی کسی از بحثی فرار میکنه یعنی حقیقت داشته.البته حرفم این چیزا نبود دیگه مهم نیست یه حرف دیگه داشتم. که اینم مهم نیست.کسی که یه بار نارو بزنه بازم میزنه.

کارت مثل ادمیه که تقلا میکنه یکیو موقع خفه شدن تو اب درش میاره نفس مصنوعی میده ولی به محض اینکه نفسش میاد بالا ناراحت میشه دوباره میندازش تو اب 😒👋

خوب دست پیش گرفتی پس نیوفتی .اونقدر تحربه دارم وقتی کسی از بحثی فرار میکنه یعنی حقیقت داشته.البته حر ...

نه اصلا نمیدونی وقتی حرف ناحق میزنی بهم بر میخوره  سنگ که نیستم هر چی دلت میاخاد بگی بعدم من چیزی نگم نه اینطور نیست باید با مدرک بهم ثابت کنی که من واقعا اینکار کردم  تا شب فرصت داری با مدرک بهم نشون بدی من این کار کردم  منو چی فرض کزدی هر چی میگی ناراحت نشم یا چی بیام قسم بخورم که من   کسی برای کسی پیدا نکردم من از خودم مطمئنم تو هم ببین این حرف کی بهت زده بدون دشمنته 

خوب دست پیش گرفتی پس نیوفتی .اونقدر تحربه دارم وقتی کسی از بحثی فرار میکنه یعنی حقیقت داشته.البته حر ...

فرار نکردم ولی دلخورم بسیاررررررررررررر💔💔