2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من تحقیق کردم آخر اکثریت گفتن دوو منم دوو خریدم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
نه عزیزم یکی هستن موتورشون یکیه من پارسال خریدم قیمتها تقریبا یکی هستن اگه تفاوت قیمت زیاده پس اصل ک ...

من اول سال گرفتم. دوو ۹۸ میلیون ولی ساید اسنوا ۵۰ میلیون! چجوری میتونن یکی باشن؟ مال یک کارخونه ان ولی تفاوت قیمتشون خیلی زیاده

من اول سال گرفتم. دوو ۹۸ میلیون ولی ساید اسنوا ۵۰ میلیون! چجوری میتونن یکی باشن؟ مال یک کارخونه ان و ...

اون دوو اصل کره هست 

من پارسال یخچال کمبی ازاین فریزر و یخچال جدا گرفتم‌ اسنوا 14میلیون دوو 14و خورده ای خود فروشنده گفت اسنوا شده همون دوو دوو شکل صادراتی اسنوا 

فک کنم دوو بهتره

هر محصولی یه مارکی خوبه دیروز رفتم میگم ماشین لباسشویی دوو یا پاکشوما بردارم میگن پاکشوما تسمه‌ای هس ولی دوو گیربکسی باز یه جا دیگه رفتم میگن ماشین لباسشویی پاکشوما گیربکس داره و روی ماشین به من نشون داد گفت مدل جدید پاکشوما BLDC هست رفتم خوندم ینی گیربکسی 

ازشون پرسیدم دوو یا پاکشوما بردارم هرکس یه چی میگه یکی میگه پاکشوما یکی میگه دوو

از بین یخچالا هم که نمیدونم دوو یا اسنوا 

دوو شده همون اسنوا

کارخونه‌شون که یکی هس ولی با اسم متفاوت میان توی بازار رفتم یخچال دوو قیمت گرفتم ۱۰۰ تومن بود کلا منصرف شدم خیلی بخوام پول بذارم واسه خریدش نهایت ۷۰ تومنه