2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین ببینم چیکارکنم فوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پارتنرم درامدش ۱۵ برابره منهاما ی وقتایی تا بیاد من قهوه میگیرم حساب میکنم .

منم اینکارارو میکنم ولی مثلا حداقل توقع تعارف داشتم شاید چون همیشه میگفته اینبار نگفت 

منم اینکارارو میکنم ولی مثلا حداقل توقع تعارف داشتم شاید چون همیشه میگفته اینبار نگفت

شاید یادش نبوده

اما اگر زنگ بزنی بگی پولشو بزن حرکت خیللی چیپیه 

من پسر بودم حتما این قضیه جدی میگرفتم 

ببین بچه ها منظور بدی ندارناگر من پسر بودم و طرفم همچین درخواستی میکرد مطمینا به رابطه ام فکر میکردم

اخه مدت کمی نیست که باهمیم اصل حرفمم سراینه چجوری مسئولیت بدم بهش نه صرفا پول اسنپ که

شاید یادش نبودهاما اگر زنگ بزنی بگی پولشو بزن حرکت خیللی چیپیه من پسر بودم حتما این قضیه جدی میگرفتم

نه اینکارو نمیکنم واقعا پشیمونم شدم از فکربهش چون گفتم نه اون مبلغ زیادیه براش نه من پس دلیلی نداره

از طرفی بین جامعه غرب‌گرا و مردای ایرانی گیرکردم نمیدونم ایا رابطه و زندگیم باید برابر باشه همه چی و خرجا یا مثل ایرانیا مرد کارکنه خرجی بده زن کارم کنه پول برای خودش

ولی خیلی کشورای دیگه باهم کارمیکنن باهمم خرج میکنن

اخه مدت کمی نیست که باهمیم اصل حرفمم سراینه چجوری مسئولیت بدم بهش نه صرفا پول اسنپ که

قرار نیست پسر برات خرج کنه

چرا باید خرج کنه مگه کار نداری

من دیدگاهم اینه شاید تو نپسندی