2777
2789
عنوان

قد بلند اعتماد به نفسم و گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 27 پست

واقعا نمیدونم چرا آدما اینجورین و درک نمیکنم 

خودم خیلی کوتاهم اما عاشق قدمم با اینکه بقیه دوست ندارن اما برام مهم نیست 

اونایی که کوتان میخان بلند شن و اونایی که بلند کوتاه 

واقعا نمیفهمم....

خودتونو چرا دوست ندارین

البته منم قبلا با قدم مشکل داشتما اما خب فقط بخاطر تاثیر حرف بقیه که میگفتن کوتاه و اینا حتا یه گروه پسر یبار مسخره کردن که گریم گرفت اما الان اگه ۱۰۰۰۰ نفره بگن بده من بازم برگردم عقب تو همین جسم میام با همین قد اگر قد بلند هم بودم بازم خودمو دوست داشتم 

شماهم خودتو دوست داشته باش قدی که الان داری ارزوی خیلیاست

.

برا دختر زیاده . دختر کوچولوتر باشه خب بهتره برا همسرت سخت میشه

۱۷۰ زیاد نیست ولی اگر بود هم پست شما تو این تاپیک نشان از بی ملاحظگی داره.خوبه گفت خودش به اندازه کافی اعتماد به نفس نداره الان اینو گفتی چیکار کنه؟ کوتاه تر بشه؟لابد خودت کوتاهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۷۰ زیاد نیست ولی اگر بود هم پست شما تو این تاپیک نشان از بی ملاحظگی داره.خوبه گفت خودش به اندازه کا ...

اهان اوکیه ۱۷۰ . 

۱۷۵ زیاده 

اسی ۱۷۰ اگه هستی اوکیع 

فکر کردم ۱۷۵ هستی . 

باشه شما هم دور برندار 

ن من آقا هستم بلندم و خوش‌چهره😊😍

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

واقعا نمیدونم چرا آدما اینجورین و درک نمیکنم خودم خیلی کوتاهم اما عاشق قدمم با اینکه بقیه دوست ندارن ...

مشکل همینه دیگه

با این‌که خودمم میدونم بازم‌ نمیتونم کنار بیام.

اهان اوکیه ۱۷۰ . ۱۷۵ زیاده اسی ۱۷۰ اگه هستی اوکیع فکر کردم ۱۷۵ هستی . باشه شما هم دور برندار ن من آق ...

متوجه شدم آقایی 

اگر مردی با خوش قد و بالا بودن یه خانم مشکل داره به احتمال ۹۹ درصد خودش تو این زمینه حرفی برای گفتن نداره اون یک درصد هم اگر بحث سلیقه باشه باید بفهمه کجا باید مطرح کنه

همین.روزتون خوش

برای همسرش دقیقا چی سخت میشه😐

منظورم این بود خب همسرش باید ازش  بلندتر باشه دیگه  یا نهایت هم قد باشه . 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

متوجه شدم آقایی اگر مردی با خوش قد و بالا بودن یه خانم مشکل داره به احتمال ۹۹ درصد خودش تو این زمینه ...

اصلا نمی‌فهمم مشکلتون با من چیه 😐

من نظر خودمو دادم 

نمی‌دونم چرا با من مشکل داری 

بعدم من حرف بدی نزدم 

روز شما هم خوش .🙏

در جواب کسی که میگه خیلی بلندی و... به عنوان مسخره البته؛

چی بگم؟

البته تا حالا هر کسی گفته خودش قدش کوتاه وزن غیر متناسب با قدش داشته ولی همین حرفاشون رو منی که به شدت تحت تاثیر محیط قرار میگیرم خیلی خیلی تاثیر داشته:/

قد بلند واقعا خوبه دختر تو چشم میره ادم

استایلا خفن میشه و خیلی چیزا

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️