2777
2789
اگه تهران هستین ی طب اسلامی برو ب منم بگو لطفا ک چیا بهت گفت و چیکار باید بکنیمزاجت رو باید تغییر بد ...

قبلا رفتم طب سنتی قرص داد ولی خوب نشدم

خدایا شکرت   
از بچگی اینجوریم نمی‌دونم چ دکتری برم جواب بگیرم

چندسالتونه؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تویه گروه طب سنتی م .هر کدوم رو زبونش سفیدی داره میگه معدت وروده هات قشنگ سردی گرفته و دفع ناقص ...

خب چیکار کردی؟؟؟خب شدی؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

متخصص داخلی رفتین ؟ولی من حس میکنم میکروب معدسچون ببخشید دهنمم بو میده

بله داخلی بود. نه خب همین سفیدی ها باعث بوی بد دهانم میشه با مسواک رو زبونتم بکش. میکروب معده سوزش معده داره. حالت تهوع. کم شدن وزن .رفلاکس و خیلی چیزا.اگه علائم دیگه ای نداری همون کم آبی هست که بازم کم آبی یکی علت بوی دهانم هست

خدایا این خوشی هارو از ما نگیر. الهی آمین

بله داخلی بود. نه خب همین سفیدی ها باعث بوی بد دهانم میشه با مسواک رو زبونتم بکش. میکروب معده سوزش م ...

به جز سوزش معده همشو دارم 

وزنمم کمه بالا نمیره باید برم دکتر ببینم چی میگه

خدایا شکرت   
خب چیکار کردی؟؟؟خب شدی؟؟؟

یبوستم داری ..؟

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
لینک گروه رو بده لطفا

لینکش نی نی سایت قبول نمیکنه ..اسم گروهش..گروه طب سنتی ابن سینا توی تلگرام سرچ کن ..از روعکس زبان هم تفسیر میکنن بهت میگن چه مشکلاتی داری ..اگه نشد عضو بشی درخواست بده آیدیم وبدم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
لینکش نی نی سایت قبول نمیکنه ..اسم گروهش..گروه طب سنتی ابن سینا توی تلگرام سرچ کن ..از روعکس زبان هم ...

درخواست دادم 

درخواست دادم

قبول کردم بهم پیام بده 

اره دارم🤦

منم مثل شما 

هستم سفیدی روی زبان هیچ درمانی نداره هیچی 

چون پرز های زبون ما بیشتر از حد معمول بلند 

غذا خوراکی میمونه سطح زبون و سفید میشه 

بوی بد میگیره

تم‌ها راهش اینکه حتما هر روز سطح زیان با مسواک خیلی نرم از بالا ب پایین در یک جهت تمیز کنی تا زبون قرمز دیده بشه

من اگ ی روز نکشم بو میگیره 

اما شده عادت هر روز انجام میدم

منم مثل شما هستم سفیدی روی زبان هیچ درمانی نداره هیچی چون پرز های زبون ما بیشتر از حد معمول بلند غذا ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم

بعد مال من انقد زخیم میشه کنده میشه زخم میشه یه چی میخورم میسوزه

خدایا شکرت   
مرسی عزیزم امتحان میکنمبعد مال من انقد زخیم میشه کنده میشه زخم میشه یه چی میخورم میسوزه

این یعنی این ک مسواکت خوب نیست

مال من خیلییی نرم هست 

قبلا بلد نبودم هر مسواکی میزدم زخم میشد