2777
2789

اگه خواب اور باشه اره

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعد اگه دارو هارو نخورم وزنم به حالت قبل در میاد

قرص اعصاب سر خود میخوای بخوری؟

من نخوردم نمیدونم عزیزم

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
نه به دستور پزشک‌خوردم

در مورد چاقی نپرسیدی؟

بیا صحبت کنیم منم افسردگی دارم ولی قرص نمیخورم تو چرا افسرده شدی

منم ۳ساله بعد از کرونا افسردگی گرفتم باور میکنی ازعید تابه حال بیرون نرفتم ازهمه چی بدم میاد هیچی و هیچ کاری شادم نمیکنه دوست دارم بمیرم ازهمه بدتر لیخوابی شدید دارم باقرص شاید ۳ساعت بخوابم شما بیخوابی هم داری دستم به هیچ کاری نمیرهتنبل تنبل شدم شما بگو چطوری 

منم ۳ساله بعد از کرونا افسردگی گرفتم باور میکنی ازعید تابه حال بیرون نرفتم ازهمه چی بدم میاد هیچی و ...

من تازه عروسم دردم اینجاست که برعکس تو همش خوابم بلندم میشه بدن درد و استرس میگیرم که چرا اینقدر بی هدف و بیانگیزه ام یا حتی میترسم چرا بیکارم چزا بی هدفم همه مردم هدف دارن من صبح تا شب خونه ام خیلی احساس بدیه خیلی