2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یه بیکار دیگه  تو پر بازدید هاست  من هم بیکار تر از اون که خوندم!

یه مشت علاف جم شدیم😂😂😂😂😂تشکیل خونواده دادیم.

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
خدالعنت کنه اونایی که دروغ مینویسن ادم به همه شکاک میشه

ولی یکی ک باجون و دلش مینوبسه و واقعاازدوستاش کمک میخاد مشخصه.نمیدونم چراحسم میگهههه واقعانیازداره ازتجربع هامون بهش بگیم..یه عده دگ اصلامیبارع که چاپگرن دارن دروغ میگن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱

من حدسم علی عبدالمالکی بود تا خواستم بنویسم قفل کرد  درسته بیشتر از یکساله معروف شده ولی هم خواهر نداره هم قد کوتاهه هم قبلا تیپش و قیافش ضایع بوده الانم خیلی خوب و خوشتیپه

سر در نمیارم چرا هی میرید ناخن می‌کارید مال من که خودش درمیاد😁😁😁
من اخراش گفتم میثم ابراهمی تاپیکوقفل کردا

اره منم داشتمـ ازجریان دیشبه اون زنه مینوشتم براتون قفل کرد😂

من ی کلمه گفتم یکسال اینهمه پست زیاده منظوری نبود میخاستم حتی بنویسم چقد فعالی  شما ۴ خط تایپ ...

اینو کسی میگه که یه امار از پست خودش داشته باشه .خودش تو یه هفته انقد پست نداشته باشه یه ضرب و‌تقسیم کن.

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.