2777
2789
سلام عزیزم ببخشید میخواستم بدونم واسه ازدواج مجدد همسرم من باید رضایت بدم حق وحقوق خودم ودخترم چه جو ...

سلام عزیزم

اگر رضایت بدید برای ازدواج دوم همسرتون ،باز هم ایشون مکلفند هزینه های زندگی شما و فرزندان شما رو پرداخت کنند تاثیری تو حق و حقوق شما نداره ولی در مورد ارث باید بگم بین دو همسرتقسیم میشه

ولی خب شاید تامین دو خانواده سخت باشه

اگر پرداخت نکنن شما میتونید دادخواست الزام به پرداخت نفقه ...تقدیم کنید

اگر هم اجازه ندید و ایشون بدون اجازه شما ازدواج کنند از موجبات طلاق هست

حالا چرا میخوایید رضایت بدید

وکیل پایه یک دادگستری ،پاسخگوی سوالات حقوقی شما هستم @Iawer1591آیدی ایتا

سلام عزیز مهریه واقعا 14 سکه شد؟؟ چیکار کنیم تو عقدنامه چه چیز هایی و حق هایی ثبت بشه تا جبران بشه 😅😅

بعد میگن اینایی که تو عقدنامه ثبت میشه چرته ؟؟؟ باید چیکار کنیم که معتبر باشه و بعدا ایراد نگرفته بشه؟؟

میشه واسه خوشبختی و ازدواج خوبم دعام کنی 🫂🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جایی هست مشاوره تلفنی بدن؟حقوقی

Iawer1591 این آیدی ایتای من هست میخوایید اونجا مطرح کنید اگر میخوایید شماره خدمتتون اعلام کنم

سلام من خواستگارم در حال جدایی هست از همسرش بعد خانم رفته مهریه هاشو گذاشته اجرا و ایشون هم حکم عدم تمکین زدن برای اون خانوم بعد الان ایشون میگه من میتونم حکم ازدواج مجدد بگیرم راست میگه ؟ یعنی اگه هنوز کارشون تو دادگاه گیر باشه میتونع ازدواج کنه ؟ بعد برای اینکار خانمش باید اجازه بده ؟

سلام من خواستگارم در حال جدایی هست از همسرش بعد خانم رفته مهریه هاشو گذاشته اجرا و ایشون هم حکم عدم ...

میگه حکم ازدواج مجدد گرفتم منتظرم قطعیش بیاد مگه چند مرحله س مگه یک بار نمیگیرن حکم رو ؟

بعد الان خانم مهریه هاشو میخواد این آقا هم نمیخواد بده همرو همسرش میتونه جلوی ازدواجش و بگیره ؟ تو عقد نامه ذکر نشده که تا مهریه های منو ندی نمیتونی ازدواج کنی . الان میتونه جلوی ازدواجش و بگیره ؟

سلام من خواستگارم در حال جدایی هست از همسرش بعد خانم رفته مهریه هاشو گذاشته اجرا و ایشون هم حکم عدم ...

حتما منظورتون نفقه هست چون مهریه ارتباطی با تمکین نداره

بله اگر خانم ناشزه محسوب بشن و تمکین هم نکنن میشه تجویز ازدواج مجدد رو از دادگاه گرفت و این حکم ظرف بیست روز قابل اعتراض هست و بعدش قطعی میشه

میگه حکم ازدواج مجدد گرفتم منتظرم قطعیش بیاد مگه چند مرحله س مگه یک بار نمیگیرن حکم رو ؟ بعد الان خا ...

اینم بگم وقتی خانم نفقه شو اجرا گذاشته پس هنوز اقدامی برای جدایی صورت نگرفته اون خانم شرعا و قانونا همسر اون اقا هست