2777
2789
سنمو چسکار داریی

از  دم بختم گفتنت معلومه

هیجی خواستم بگم بزرگ میشی عاقل میشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا😂😅

تازه چشماشم خاکستریه بیا میارمش خودم دم خونتون  کدوم شهری

آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم

بالای ۲۰ نیستی

لحن حرف زدنت منو یاد کاربر ثمین هستم میندازه اونم مثل تو صریح و رک بود

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

فقط بدون زورکی نمیشه . اینکه بگی خواستگار پام نشسته ، نیای رفتم و ..... این کلک ها هم جواب نیس . خود ...

سنش ازم بزرگه و حس میکنم بیخیالهه

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

لحن حرف زدنت منو یاد کاربر ثمین هستم میندازه اونم مثل تو صریح و رک بود

دوست بودیم با هم

خیلی وقته که نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من خودم دارم ولی بگیرش خرابه خواهر

بیا اینم بگیر 

جدی میگم  میارمش دم خونتون بیهوشش میکنم تو کارتون یخچال میزارمش مجبورش میکنم بگیرتت اون یکی هم مجبور میکنم بگیرتت

دوتا شوهر یکیشون که اخلاق صفر بدرد هیچی نمیخوره ایشالله از اون یکی شانس بیاری

شوخی نمیکنم آدرس بده 

کدوم شهری

آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم

2790
2778
2791
2779
2792