2777
2789
عنوان

کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 26 پست

عزیزم بچه خواهر منم مثل بچه شما بود اون و حتی دو شبم تو بیمارستا بستری کردن خوب نشد شیر خشک میخورد یه دکتری که خدا خیرش بده گبته بود بجه تون به لاکتوز شیر حساس شده یه بسته شیر خشک بدون لاکتوز بهش دادن بهتر شد بعد برگشتن شیر قبلی رو دادن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه خواهر منم مثل بچه شما بود اون و حتی دو شبم تو بیمارستا بستری کردن خوب نشد شیر خشک می ...

درسته بچه که اسهال میشه باید شیرش سریع بدون لاکتوز بشه 

لاکتوز شیر یعنی همون شیرین کننده شیر هست که برای اسهال سمه 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
آخه بچه من نه تب داره نه بیحاله و نه استفراغ ، فقط اسهاله 

عزیزم بچه خواهر منم اونطوری بود حتی ازمایش خون و ... گرفته بودن هیچیش نبود شیر بدون لاکتوز هیچی نیست اروخانه ها بدون نسخه میفروشن بخرین انشالله درس میشه

آخه بچه من نه تب داره نه بیحاله و نه استفراغ ، فقط اسهاله 

عزیزم پسرداداشم اینطوری بوداونم شیرنان میخوردچندروزاسهال بودهرچی دکترمیبردخوب نمیشدتااینکه یه دکتری براش شیرآل نوشت گفت این شیررژیمیه بده ببین بهترمیشه ازهمون شیرکه بهش دادن خوب شدچون رژیمی موادمغذی توش کمتره اسهالش خوب میشه