2777
2789
عنوان

امتحان ICDL

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 22 پست
دوست عزیز سلاممن واسه چهارشنبه امتحان دارمجواب بعضی از اون ۱۵۰۰ تا سوال اشتباهه. تمام وقت من داره بر ...

سلام

وسواس نداشته باش من اولش همینکار کردم خودم جوابارو پیدا میکردم طول کشید نتونستم بعد تصمیم گرفتم همینی تو پی دی اف هست بخونم و همونا هم بود سخت نگیر ب خودت 🫂

سلاموسواس نداشته باش من اولش همینکار کردم خودم جوابارو پیدا میکردم طول کشید نتونستم بعد تصمیم گرفتم ...

استرس دارم

آروم نمیشم

دلم نمی خواد بیفتم

احتمالا همین کار شما رو بکنم

۹۰۰ تا رو‌خوندم مونده بقیه اش

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استرس دارمآروم نمیشمدلم نمی خواد بیفتماحتمالا همین کار شما رو بکنم۹۰۰ تا رو‌خوندم مونده بقیه اش

منم مث شما حساس بودم و استرس شدید داشتم ولی وقتی از امتحان اومدم بیرون اینجوری بودم ک عه همین بود فقط؟ /:چ اسون🫠😂موفق باشی عزیزم 

منم مث شما حساس بودم و استرس شدید داشتم ولی وقتی از امتحان اومدم بیرون اینجوری بودم ک عه همین بود فق ...

سلام عزیزم 

الان جواب امتحان کتبی اومد

۹۲.۵ شدم

خیلی خوشحالم😍

واقعا ازت ممنونم ، جواب های شما به آرامشم کمک کرد

خیر ببینی الهی♥️🤲

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
سلام عزیزم الان جواب امتحان کتبی اومد۹۲.۵ شدمخیلی خوشحالم😍واقعا ازت ممنونم ، جواب های شما به آرامشم ...

سلام گلمممم😍وای عزیزم برات خوشحال شدم خیلیییی ایشالا موفقیت های دیگت😘🥰🌿

سلام گلمممم😍وای عزیزم برات خوشحال شدم خیلیییی ایشالا موفقیت های دیگت😘🥰🌿

فدات بشم من

آزمون های دیگه هم دارم یکی یکی دارن نزدیک میشن

امیدوارم اونا رو هم بدون استرس بخونم و به امید خدا قبول بشم

مرسی از دعای قشنگت عزیزم😘😘♥️