2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا چرا این چیزا رو میگید بی شعورا من دارم سعی میکنم فک نکنم به خوراکی حالا هعی شما بگید😂🤦

وای خیلی دلم میخواد اخه

لواشک هم میخوام

مارشمالو همم

چیپس پیاز جعفری چیتوز فقط

یه فیلم بزنم با خوراکی خیلی می‌چسبه

موجودی کارتم داره بهم نیشخند میزنه😂😂😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

وای خیلی دلم میخواد اخهلواشک هم میخواممارشمالو هممچیپس پیاز جعفری چیتوز فقطیه فیلم بزنم با خوراکی خی ...

هععععی تر 

حاجی چه فیلم‌هایی نگا میکنی؟(کره ای -چینی...)

هععععی تر حاجی چه فیلم‌هایی نگا میکنی؟(کره ای -چینی...)

فقط ایرانی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

عه

اره‌

از فیلم خارجی خوشم نمیومد هیچ وقت

2790
2778
2791
2779
2792