سلام۲۷سالمه....خیلی هم خواستگار داشتم تا به الان ولی به دلم نبودن....الان یه نفره۱۵سال ازم بزرگتره خودم اصن اول گفتم کلا نیاد...الان اومده خوشم اومده ازش....اطرافتون کسی با این اختلاف سنی داشتین؟
اگه همه شرایطش خوبه و با فرهنگت جور در میاد بنظرم مشکلی نیست مهم اخلاق و بلوغ اون فرده وگرنه ۲۰ ساله هست مثل ۴۰ ساله باشه ۵۰ ساله هم هست مث ۳۰ ساله باشه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عاشقی رو ولکن با عقل تصمیم بگیر. با یه بار دیدن ادم عاشق نمیشه.۴۲ ساله کلی تجربه داره اونوقت شما هنوز ۲۷ سالته. نمیخوام دیدتو خراب کنم ولی هرچی مرد سن بالا دیدم که رفته سمت زن کم سن یه جاش میلنگیده.