2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بالا در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهنی طرف ۴۲سالشه؟😐۵سال دیگه تو تو اوج جوونی اون دیگه پیر شده.از خیلی جهات نمیشه اختلاف سنی زیاد.

اره...خودمم محالف بودم...ولی دیدمش عاشقش شدم....الان حس مبکنم بدبخت میشم شاید

حس میکنم هر چه اختلاف سنی بیشتر باشه احترام و درک بیشتره دیدم البته تا ۱۲سال نه بیشتر

درک فک نکنم. الان اصلا نمیشه با ۵ سال کوچکتر از خودت بحث کنی طرز فکرا عوض میشه اونم از یه دهه بیشتر.

اگه همه شرایطش خوبه و با فرهنگت جور در میاد بنظرم مشکلی نیست مهم اخلاق و بلوغ اون فرده وگرنه ۲۰ ساله هست مثل ۴۰ ساله باشه ۵۰ ساله هم هست مث ۳۰ ساله باشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اره...خودمم محالف بودم...ولی دیدمش عاشقش شدم....الان حس مبکنم بدبخت میشم شاید

عاشقی رو ولکن با عقل تصمیم بگیر. با یه بار دیدن ادم عاشق نمیشه.۴۲ ساله کلی تجربه داره اونوقت شما هنوز ۲۷ سالته. نمیخوام دیدتو خراب کنم ولی هرچی مرد سن بالا دیدم که رفته سمت زن کم سن یه جاش میلنگیده.

2790
2778
2791
2779
2792