2777
2789
از نظر من به جز بادمجان همشون سردیه

و حلوا شکریم گرمیه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حلوا شکری از شکره شکرم سردیه اره؟

توش ارده هم داره خب کنجد 

نمیدونم شایدم سردیه ولی چون یجوری قویه گفتن شاید گرمی باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
اره گوشت شتر مرغ و بوقلمون هر۲ گرمیه مادر بزرگم. رماتیسم داشت دکتر میگفت بخوره گرمیه

چه جالب

من نمیدونستم

از کجا میخرین شماها من ندیدم تا به حال

گوشتش رو کجا ها میفروشن؟

چه جالب من نمیدونستم از کجا میخرین شماها من ندیدم تا به حال گوشتش رو کجا ها میفروشن؟

اینجا مرغ فروشیا دارن. مادر بزرگم رماتیسم داشت چون درد مفصلی غذاهایی طبعشون سرد نباید بخورن. حتی. دکتر گفت ماست نخوره 

❤️🌷