2777
2789
عنوان

گیسو هستم😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 8920 بازدید | 155 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مگه اندی مرده    

غم از دست دادن اندی رو کجای دلم بذارم😭😭😂😅😂😂😅😅😅😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دل آرسو روشنه گیسو. حله😊

توام درد داری مثه درد پریودی یا من نرمال نیستم؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

واقعیت بود؟😕شینی رو بگو بیوه شد😑😑

عاره بابا واقعیه .. من یه کانال دارم مث چشام بش اعتماد دارم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
گیسو جان مگه هنوزم خونریزی داری

خونریزی نیست..امروز ترشح صورتی و قهوه ای دیدم..فردا ک‌دیگه شیافی نذاشتم مشخص میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آرسو از پاریس چه خبر آزمایش داد؟

مثبت شدددد دیگههههه😍😍😍😍😍😍خاله شدی دیگههههه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

نگران نباس عزیزم سوره حشر رو بخون😘😘😘

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
دل آرسو روشنه گیسو. حله😊 توام درد داری مثه درد پریودی یا من نرمال نیستم؟

پاریس درد پریودی نرماله عشقم😘😘😘

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز