2777
2789
عنوان

گیسو هستم😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 8907 بازدید | 155 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اندی مرده    

غم از دست دادن اندی رو کجای دلم بذارم😭😭😂😅😂😂😅😅😅😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دل آرسو روشنه گیسو. حله😊

توام درد داری مثه درد پریودی یا من نرمال نیستم؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

واقعیت بود؟😕شینی رو بگو بیوه شد😑😑

عاره بابا واقعیه .. من یه کانال دارم مث چشام بش اعتماد دارم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
گیسو جان مگه هنوزم خونریزی داری

خونریزی نیست..امروز ترشح صورتی و قهوه ای دیدم..فردا ک‌دیگه شیافی نذاشتم مشخص میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آرسو از پاریس چه خبر آزمایش داد؟

مثبت شدددد دیگههههه😍😍😍😍😍😍خاله شدی دیگههههه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

نگران نباس عزیزم سوره حشر رو بخون😘😘😘

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
دل آرسو روشنه گیسو. حله😊 توام درد داری مثه درد پریودی یا من نرمال نیستم؟

پاریس درد پریودی نرماله عشقم😘😘😘