2777
2789
عنوان

شوهر بازاری خوبه❓❗

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 35 پست

عالی هستن 

درآمد بالا دارن مخصوصا اگه صاحب مغازه باشن 

اعتبار بالایی دارند  

از لحاظ اجتماعی بالا هستن 

ولی خب اگه تحصیلات در کنارش داشته باشن خیلی بهتره 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه. فقط در مورد تایم کاریشون صحبت کنن ببینن کنار میان و اینکه چقدر اهل سفر هستن. ما داریم بازاری مسافرت میره فقط میره سریع میاد دلش نمیاد مغازش بسته باشه. برین محل کارشم تحقیق . فروشنده خانم اگر داره. هرچی بزای خواهرتون مهمه دیگه

من شوهرم بازاریه از بحث‌مالیو این چیزا خوبه اخلاقیم خوبه اما اگه ی موقع هایی ی چیزایی رو اصلا نگفت ی ...

عزیزم بیشتر توضیح میدی

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من شوهرم بازاریه از بحث‌مالیو این چیزا خوبه اخلاقیم خوبه اما اگه ی موقع هایی ی چیزایی رو اصلا نگفت ی ...

ببخشید عزیزم با چیا باید کنار بیاد ؟!

یا طرف راجع چی دروغ میگ ؟!

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

شوهر من بازاری هستوالا نه مشکوک بود تا به حال نه دروغ گفته اینها به شخصیت اون مرد مربوطه نه شغلش

عزیزم فقد ماها متوجه در‌وغاشون نمیشه ربطیم نداره به شخصیتشون  شوهر من خیلی اتفاقا ادم متشخص و سر به زیره و حتی وجهت مذهبی طور داره اما این چون کارشون همینطوره عادت کردن 

شماهم به مرور زمان متوجه میشی گلم کافیه ی مدت روش زوم کنی 🙂

من اولا فک میکردم دیگه بهتر و صادق تر از شوهر من هیجا نیست تا اینکه ... 

بگذریم شایذم شما درست میگین انشالله که خوشبخت باشی عزیزم هرجا هستی❤️

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خوبه. فقط در مورد تایم کاریشون صحبت کنن ببینن کنار میان و اینکه چقدر اهل سفر هستن. ما داریم بازاری م ...

نه فرشندشون آقاس بله تحقیق کردن تایم کاریشون ۱۰ساعته 

شوهر من بازاری هستوالا نه مشکوک بود تا به حال نه دروغ گفته اینها به شخصیت اون مرد مربوطه نه شغلش

دقیقا من آدم میشناسم کارمنده انقد آب زیرکاهه همه چی شو از زنش پنهان میکنه 🫤 این چیزا به شخصیت طرفه نه شغل 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیزم فقد ماها متوجه در‌وغاشون نمیشه ربطیم نداره به شخصیتشون شوهر من خیلی اتفاقا ادم متشخص و سر به ...

بیشتر توضیح میدی عزیزم 

کنجکاو شدم