2777
2789
عنوان

کارای خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 7216 بازدید | 54 پست

تبریک میگم.منم سه ماهه عروسی کردم تا حالا هیچ وقت خونم کثیف نبوده هر ساعت روز هر کی اومده برق زدع.

راز موفقیتم اینه که هر چیزی رو برمیدارم سریع سر جاش میذارم.صبحا شوهرمو که بدرقه میکنم میام سروقت اتاق تخت مرتب میکنم لباس چرکا رو جمع میکنم کشوها وکمد دیواری اگه بهم ریخته باشه مرتب میکنم.

بعدم میرم توی پذیرایی گرد گیری واخر سرهم اشپز خونه.دست مال کشیدن گاز وکابینت اخر جارو وطی میکشم کف خونه.

بعدشم دستشویی رو میشورم ومیرم هم حمام میشورم هم خودم دوش میگیرم.

اخرم اسفند دود میکنم.

تمام کارا نهایت دوساعت وقت ببره.

آخه شماکه دونفرید خونه روجارو کنی کسی به هم نمیریزه من چی بگم که از این ورجارو میکنم پشت سرم بچه هاآشغال میریزن ظرف ولباس ودیگه نگو دیوانه شدم 😠😠😠😠😠

خدایا شکرت برای همه چیز😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هي با خودت بگو من تميزم من از ريخت پاش بدم مياد من نميزارم ظرفام بمونه هي اينارو با خودت تكرار كن بعدم بگو كلي كار كنم كثيف بشم برم حموم 

حله 👍

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
تبریک میگم.منم سه ماهه عروسی کردم تا حالا هیچ وقت خونم کثیف نبوده هر ساعت روز هر کی اومده برق زدع. ...

وای خوش به حالت دیروز دایم سر زده اومد خونم آبروم رفت😭😭😭😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
هي با خودت بگو من تميزم من از ريخت پاش بدم مياد من نميزارم ظرفام بمونه هي اينارو با خودت تكرار كن بع ...

ای خدا هیچوقت نمیتونم خیلی شلخته هستم ۱۰۰ بار خواستم خودمو عوض کنم نشو

آخه شماکه دونفرید خونه روجارو کنی کسی به هم نمیریزه من چی بگم که از این ورجارو میکنم پشت سرم بچه هاآ ...

اره بچه بیشتر وقت مادر رو میگیره.ولی براش اسباب بازی بذار یا خوراکی بذار طرف وسایل نره بعدم اگه رفت واکنش نشون نده که بدتر نکنه.

منم شوهرم هرچی بر میداره سرجاش نمیذاره من پشت سرش باید جمع کنم.

مثلا دوش میگیره حوله وسشوار وبرس و....من باید جمع کنم.😋😋😋😋

اره بچه بیشتر وقت مادر رو میگیره.ولی براش اسباب بازی بذار یا خوراکی بذار طرف وسایل نره بعدم اگه رفت ...

حالا شوهر من ادم فوق العاده تمیزی بود تو دوران نامزدی متوجه شدم از کمدش و کتاب خونش 

الانم میفهمم کلافه میشه خونه رو اینجوری میبینه ولی خودم کار کردنی کلافه میشم

به مرور میشه.وقتی یه بار خونتو تمیز ومرتب ببینی کیف میکنی.

وقتی مهمون داری از ماشین استفاده کن.دونفر ادم که انقد ظرف کثیف نمیشه.اینجوری ظرفا تلنبار نمیشه.

اینجوری نگران مهمون ناخونده نیستی.