2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی چهارتا؟؟روزی چهارتا را نهایتا بتونند فشرده مطالعه کنند

حتما زیر میری هم میگیره که وکالتش برای یه پرونده میایاردی هستش اگه حق رو عادلانه به حقدار میرسوند اینقدر در آمد نداشت درضمن همه که وکیل نیستن اینقدر در آمد داشته باشن 

معلوم نیست از کجاشون درمیارن 🤣

😂عزیزم دنبال شوهری که انقد داری میمالی برا ‌پسرای تاپیک؟

شما نگران این نباش اگه کارش بد بود سی سال دووم‌نمیاورد چندتا منشی داره کاراشو میرسن تو نگران این موضوع ها نباش 

کی گفته پنجاه تومن تخلیه؟پدرم سی ساله وکیله از هر پرونده میلیاردی در میاره روزی چهارتا کم کم‌پرونده ...

خب مگه همه وکیل هستن ؟ چه بخواییم چه نخواییم طبق آمار اکثریت مردم ایران با حداقل حقوق کارمندی و کارگری دارن زندگی میکنن 

حتما زیر میری هم میگیره که وکالتش برای یه پرونده میایاردی هستش اگه حق رو عادلانه به حقدار میرسوند ای ...

نه اصلا درکنار این شغل اخه کارشناس دادگستری‌و‌مهندس‌عمران هم هست

الان خیلی راه ها برای پول دراوردن هس فق وکالت نیست که

می دونم‌ اجاره ها همینه خواستم بدونم کجای تهران چند متریه چقدر پول پیش دادی

ستارخان ۴۵۰ پیش 

۱۰۰ متر 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

من به عنوان یه دختر خودم حدود ۲۳تومن درآمد دارم پسر اگه حداقل ۳۰باشه درآمدش اوکیه من اگه مردم درآمدش بیشتر از من باشه اون حس امنیت و کنارش میگیرم

همه چیز زندگی نوبتیه ،نوبت منم میرسه

ما اجاره خونمون ۲۰ تومنه 😐😐😳چطوری با ۱۲ زندگی میکنید

ب بدبختی تازه اگ پس اندازم نکنیم میشیم آدم بد

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
خونه و ماشین دارین

ماشین با صد مدل وامو یکم طلا و قرض پراید خریدیم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....