2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش کنم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
افسردگی و اضطراب نداری؟

چرا خیلی استرسیم دائم اظطراب دارم🥺افسرده شدم تو خونه دوس یه کاری انجام بدم حالم خوبشه ولی نمیدونم چی کنم

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

خوشابحالتتت

اصلا هم خوشبحالم نیست چون شوهرم سرده ماهی یبار رابطه داریم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

حالا من همیشه امادم یبار نشد نه بیارم حسرت موندم😕☹️برعکس شوهرم

وای منم دقیقا همینم، همیشه و هرلحظه امادم خیلی دلم میخواد یبار ناز کنم بگم امشب حال ندارم حوصلشو ندارم ولی متاسفانه نیستم  

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
وای منم دقیقا همینم، همیشه و هرلحظه امادم خیلی دلم میخواد یبار ناز کنم بگم امشب حال ندارم حوصلشو ندا ...

یکی مثل من پیدا شد🥴🤣

حالا من ناز که نمیکنم هیچی خودم سمتش میرم اکثرا

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اصلا هم خوشبحالم نیست چون شوهرم سرده ماهی یبار رابطه داریم

اخیی🥲چه بد اینجوری من با اینکه سردم بازم هفته ای دوبارو حتما داریم سعی میکنم همکاری کنم که زده نشه شوهرم توهم باید شوهرت همکاری کنه من شوهرم گرمی خیلی میخوره به اونم بده چاب زنجبیل خیلی خوبه فک کنم ولی من میخورم فک میکنم زیاد تاثیر نداره من با عذاب وجدان فراوون گاهی فیلم پ و ر ن میبینم میلم یکم میره بالا واقعا راهی ندارم به همچین چیزه بدی رو اوردم😭

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

یکی مثل من پیدا شد🥴🤣حالا من ناز که نمیکنم هیچی خودم سمتش میرم اکثرا

تو چقد منی  

البته من دوس پسرمه، همش بم میگ تو منو بدبخت میکنی، بریم خونه خودمون کمر ممر برام نمیذاری دیگه

من میترسم اون کم بیاره  

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
اخیی🥲چه بد اینجوری من با اینکه سردم بازم هفته ای دوبارو حتما داریم سعی میکنم همکاری کنم که زده نشه ...

ببین زن وقتی سرده میل نداره خودشو زجر میده ولی کنار میاد 

چون میخواد شوهرشو نگه داره 

ولی امان از وقتی ک مرد سرده هیچی براش مهم نیست 

تازه اگه بهش بگی سرد مزاجی ب غرورش بر میخوره😏

گرمیجات روش اثر نداره 

تو چقد منی البته من دوس پسرمه، همش بم میگ تو منو بدبخت میکنی، بریم خونه خودمون کمر ممر برام نمیذاری ...

الان رابطه دارین باهم؟بخاطر این میپرسم 

اگه حس میکنی سرده راهتو جدا کنی چون بعدا خیلی اذیت میشی مثل من

الان رابطه دارین باهم؟بخاطر این میپرسم اگه حس میکنی سرده راهتو جدا کنی چون بعدا خیلی اذیت میشی مثل م ...

نبابا اونم خیلی هورنیه، ولی من بدترم