2777
2789
عنوان

سلامم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست
هر وقت خودش خواست ازدواج میکنهشما و اطرافیان که بهش بگین پیش خودش حس اضافه بودن میکنه و خدایی نکرده ...

من  فقط  گفتم  برو  ببین  که  فقط  طزر برخورد  رو یاد  بگیری البته  ما هنوز  پسر رو  ندیدیم  مادرش  شرایط رو گفته

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

باور کن میدونم ولی به دوستمم گفتم گفت میشه مثل ما بعد رو حیاتش کلا به ازدواج نمیخوره ...

وقتی اماده نباشی تصمیمتم اشتباه از کار در میاد

من به شخصه با ۲۵ سال سن هنوز  کراش میزنم رو خوانندها  فکر کن در این حد میتونم به ازدواج فکر کنم نه معلومه که نه

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشیمون نمیشه یعنی؟ البته مامانم به خانومه گفت دخترم دوست نداره اخه دوست پسر هم نداره

نه عزیزم چرا پشیمون بشه، مطمین باش یه روزی بهترین خواستگار براش میاد و ازدواج می‌کنه و خوشبخت میشه.

وقتی اماده نباشی تصمیمتم اشتباه از کار در میادمن به شخصه با ۲۵ سال سن هنوز کراش میزنم رو خوانندها ...

اینم  همینه  فکر  عروسکه  فکر  کتاب  خوندنه

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

نه عزیزم چرا پشیمون بشه، مطمین باش یه روزی بهترین خواستگار براش میاد و ازدواج می‌کنه و خوشبخت میشه.

انقدر  دوستم  بهم  انرژی   منفی  داد  مرسی  از دعای خوبت

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

تصمیمیه ک خودش گرفته عواقبش رو هم پذیرفته قطعا چیزی بهش نگین چون ممکنه رو تصمیمش بیشتر مصر بشه ولی ا ...

ما کلا  با دوستی  و آشنایی   مشکلی  نداریم   که  اخه  حرف  دیگران  اذیتم  میکنه  میگن  دیگه  ممکنه  همچین  موردی  نیاد  اخه  طرف  آنچنان  پولداره  خفن نیست  شرایطش  نرماله  فقط

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه