shekamooooo مدیر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 1817 عنوان ادامه تحصیل | مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 22 پست سلام دوستان نظرتون درباره ی ادامه تحصیل در۳۷ سالگی چیه؟به روانشناسی علاقمندم اما ترس هایی دارم لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 1403/10/09 | 19:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shekamooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 1817 بگو گلم اول اینکه از محیطش میترسم اذیت بشم چون محجبه هستم بعدمیترسم درسا سخت باشه نتونم ادامه بدم از زبان و کار با لپتاب وپاورپونت و....ترس دارم لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده
shekamooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 1817 یجوری میگی تفریح انگار طرف بالای ۶۰ سالشه فقط باید بره دنبال تفریح و خوشگذرونیاسی جون در کنار دانشگا ... آخه تفریح که پول میخواد 😬کلاسای آموزشی هم واقعا حالم رو خوب نمیکنه لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده
dokht_shirazi عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 9041 اول اینکه از محیطش میترسم اذیت بشم چون محجبه هستم بعدمیترسم درسا سخت باشه نتونم ادامه بدم از زبان و ... نه گلم خیلیا هستن محجبه هستن کسی نمیتونه اذیتت کنه بخاطر این موضوع نگران نباش هر چیزی سختی خودش رو داره اگه از الان بترسی ک هیچی برو توی دلش کم کم یاد میگیری سعی کن تا نرفتی دانشگاه یه کم درمورد اینجور چیزا مطالعه داشته باشی و فیلمای آموزشی ببینی 🖤🖤
shekamooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 1817 منم سنم زیاده دارم تازه میخونم چند سالتونه چی میخونید؟ لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده
shekamooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 1817 نه گلم خیلیا هستن محجبه هستن کسی نمیتونه اذیتت کنه بخاطر این موضوع نگران نباش هر چیزی سختی خودش رو د ... کارهای کامپیوتری رو کلا پسرم انجام میده هیچی بلد نیستم تو دانشگاه زیاد لازم میشه؟ لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده
dokht_shirazi عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 9041 کارهای کامپیوتری رو کلا پسرم انجام میده هیچی بلد نیستم تو دانشگاه زیاد لازم میشه؟ برای تشکیل پاورپوینت و اینا لازم میشه بستگی به رشتت داره در کل نگرانش نباشاگه پسرت هم هست که دیگه عالیه 🖤🖤
shekamooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 1817 برای تشکیل پاورپوینت و اینا لازم میشه بستگی به رشتت داره در کل نگرانش نباشاگه پسرت هم هست که دیگه عا ... به روانشناسی علاقه دارم اما نمیدونم سخته درساش یا نه لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده
dokht_shirazi عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 9041 به روانشناسی علاقه دارم اما نمیدونم سخته درساش یا نه قطعا سختی های خودش رو داره ولی آسونی هم داره بنظرم برو خیلی خوبه حتی توی زندگی شخصی خودت هم بدردت میخوره 🖤🖤