2777
2789
اخه تو دوره شو میبینی من مامانم جلو چشام پروتئینه کرده چجوریه پس صاف شده؟ هرجام رفتیم همینو گفتن 60 ...

الکی میگن بعدهرحموم خودت باس بابادسشوارسرد واتوکشی ..پروتیین سرد وگرم هس بستگی داره بلع

زهرمار
ازه از همین ریزش بعدش خیلی میترسم

اونی که موهاش پر پشت باشه ام ریزش میگیره حتی بیشترم ریزش میگیره چون موهاش بیشتره کلی میریزه
آدم سالم میره تو خوشگل ولی داغون میاد بیرون خوشگلیم یه مدت بعد از بین میره مامانه من اول کراتین کرد پشیمون شد کلا کم پشتم نبود موهاش گند خورد توموهاش کلا الان پروتئینه کرده تازه یه جونی گرفتن قبلا وز و خشک یه وعضی

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که موهاش پر پشت باشه ام ریزش میگیره حتی بیشترم ریزش میگیره چون موهاش بیشتره کلی میریزه آدم سالم ...

یعنی موهای کسی کم پشت باشه نمیریزه؟

عزیزم مطمئنی موهام بدتر نباشه؟؟

الکی میگن بعدهرحموم خودت باس بابادسشوارسرد واتوکشی ..پروتیین سرد وگرم هس بستگی داره بلع

نه منکه اصلا ندیدم مامانم اتو مو بکشه تو این مدت
احتمالا همونه که میگی اونی که تاثیر نداره سرده 

نه منکه اصلا ندیدم مامانم اتو مو بکشه تو این مدتاحتمالا همونه که میگی اونی که تاثیر نداره سرده

بله پروتئین سرد وگرم هس.اینجوری باش دگ کسی کراتین نمیکن همه پروتئین میکنن هم احیاسازیه هم بصرفس ...جنس موهای مامانتون حتمن لخت و شلاقیع

زهرمار
یعنی موهای کسی کم پشت باشه نمیریزه؟عزیزم مطمئنی موهام بدتر نباشه؟؟

عزیزم میگم موهای پرپشتم میریزه :/
چه برسه به کم پشت:/
گفتم که مامانمم موهاش کم بود رف کلی ریخت کچل ترم شد
فقط میگم اونی که پرپشته چون موهاش زیاد تره روزانه بیشتر میریزه تو که دیگه مو برات نمیمونه که بخواد بریزه😶😂

بله پروتئین سرد وگرم هس.اینجوری باش دگ کسی کراتین نمیکن همه پروتئین میکنن هم احیاسازیه هم بصرفس ...ج ...

شلاقی نیس نه ولی فر ام نیس معمولی بود قبلا

من که خودم چون جلو چشام دیدم ریزش مامانمو دختر داییمو دیگه متنفر شدم امیدوارم همینی که میگی بشه کسی نکنه دیگه😂

شلاقی نیس نه ولی فر ام نیس معمولی بود قبلامن که خودم چون جلو چشام دیدم ریزش مامانمو دختر داییمو دیگه ...

خو به جمله ای هس میگ بکشوخوشگلم کن ...هرکارزیبایی به بدی داره به ضرری داره برابعضیا قبوله برابعضانه ....کراتینم اصولیی مراقبت شه ریزشش مث ریزش معمولی موهاس ن بیشتر

زهرمار
خو به جمله ای هس میگ بکشوخوشگلم کن ...هرکارزیبایی به بدی داره به ضرری داره برابعضیا قبوله برابعضانه ...

چه ربطی به مراقبت داره اخه چقد مراقبت کرد ینی؟ طرز زندگی مامانم قبل و بعد کراتین و رفتارش با موهاش که فرقی نکرد ولی هر بار گوله گوله مو میرفت ازش...
چمیدونم والا
خوشگل شن لابد کچلی خوشگلی داره دیگه:/ من کچل نشدنو ترجیح میدم ولی🤦‍♀️😂

چه ربطی به مراقبت داره اخه چقد مراقبت کرد ینی؟ طرز زندگی مامانم قبل و بعد کراتین و رفتارش با موهاش ک ...

هرجورراحتی وچاره درمان خیلیاس ...خیلیا هزینه میکنن براش قرار نی عقد بوق باقی بمونیم زمان ب سمت مدوزیبایی درحرکته موفق باشی

زهرمار
هرجورراحتی وچاره درمان خیلیاس ...خیلیا هزینه میکنن براش قرار نی عقد بوق باقی بمونیم زمان ب سمت مدوزی ...

ولی هرکی کراتین نکنه عهد بوقه ینی:/  باشه 😐😂